Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Tafeltennisbatjes

Als je op zoek bent naar een tafeltennisbatje kijk dan een naar de Pegasi tafeltennisbats. De batjes van Pegasi zijn verkrijgbaar in verschillende prijs-kwaliteit verhoudingen. Zo hebben wij goedkope batjes voor beginnende spelers, batjes voor gevorderde tafeltennis spelers en ITTF-goedgekeurde batjes voor de professionele wedstrijd spelers.

Pegasi tafeltennis bats

Tafeltennis spelers die net beginnen hebben een ander batje nodig als spelers die al gevorderd of zelf op hoog niveau wedstrijden spelen. Welk tafeltennisbatje het beste bij jou past is natuurlijk ook afhankelijk van je speelstijl. Bij als onze batjes vind u een duidelijk omschrijving zodat u van te voren weet welke speeleigenschappen u van het batje kunt verwachten.

 

Voor startende spelers hebben wij de 2ster en 3 ster tafeltennisbatjes. Voor gevorderde spelers hebben wij de 4ster en 5 ster batjes. Voor club- en wedstrijd spelers hebben wij de ITTF goedgekeurde 6ster en 7ster pingpongbatjes.

 

Als u een tafeltennistafel besteld wordt er standaard geen accessoires meegeleverd. Pingpongballen en tafeltennisbatjes zijn wel noodzakelijk om te kunnen spelen. Veel van onze klanten bestellen daarom vaak een tafeltennis bat set. Deze sets bestaan uit 2 batjes en pingpong ballen wel zo handig als u direct wilt spelen.

 

De Tafeltennis bat sets zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Zo hebben wij 3 verschillende soorten tafeltennis bat sets.

 

 

Alle Pegasi tafeltennis batjes hebben een zwart en rood rubber. De speeleigenschappen verschillen per tafeltennis bat. Bekijk het aanbod Pegasi tafeltennis bats daarom rustig. Bij alle pingpong batjes vind u een toelichting met de speeleigenschappen zodat u op basis van informatie en uw speelstijl de juiste keuze kunt maken.

 

Tafeltennisbatje kopen? 

Bij tafeltennistafel.nl bent u aan het goede adres voor het kopen van een tafeltennisbatje. Wij hebben een groot assortiment zodat er voor zowel hobby-, professioneel- als openbaar gebruik genoeg keuze voor u. De kwaliteit van de tafeltennisbatjes bepalen uw balans, snelheid, controle, en effect. Daarom is het van belang dat u het juiste tafeltennisbatje koopt.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een tafeltennisbatje?

Bij de aanschaf van een tafeltennisbatje is het van belang of de batjes gebruikt worden bij hobby, professioneel of openbaar gebruik. De verschillen zitten namelijk in de tafeltennis rubbers, het handvat van de batjes, en de houtsoort van de tafeltennisbatjes. Voor de handvaten hebben wij diverse mogelijkheden: recht, anatomisch, concave, en conische handvaten.

Rubbers zijn daarnaast een belangrijke eigenschap waar rekening mee gehouden moet worden bij het kopen van een tafeltennisbatje. Door het rubber wordt de balsnelheid, effect en de controle van het pingpongballetje bepaald. Bent u een beginnende tafeltennis speler? Let dan niet teveel op het rubber en kies een batje met dunnere rubbers. Zo ontwikkeld u balgevoel en krijgt u het spel onder de knie. Voor de gevorderde spelers adviseren wij om wel goed op de rubbers te letten. De kwaliteit en eigenschappen van de rubbers worden bepaald door de grip en dikte van het rubber.

Daarnaast zijn er harde en zachte houtsoorten voor tafeltennisbatjes. Harde houtsoorten zorgen voor een hoge speelsnelheid, waardoor deze uitermate geschikt zijn voor aanvallende spelers. Het omgekeerde geldt voor zachte houtsoorten, daarom zijn deze geschikter voor verdedigende spelers.

Om de levensduur van uw tafeltennisbatje te verlengen kunt u er een beschermhoes omheen doen. Dankzij de beschermhoes voor tafeltennisbatjes blijft het batje langer goed en beschadigd het rubber minder snel. Tevens kunt u in de beschermhoes 3 pingpong balletjes bewaren. We hebben beschermhoezen voor één en twee tafeltennisbatjes. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren zoals zwart, groen, roze, en blauw.

Tafeltennisbatje bestellen

Tafeltennisbatjes kopen doet u betrouwbaar en gemakkelijk bij tafeltennistafel.nl. Bij ons kunt u eveneens terecht voor pingpongballetjes en andere tafeltennisaccessoires. Binnen 48 uur heeft u de tafeltennisbatjes in huis.