Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Bezorgen en montageservice

Tafeltennistafel.nl levert alle tafeltennistafels gratis in Nederland en in België! Over het algemeen worden al onze bestellingen binnen 48 uur na betaling afgeleverd. Voor sommige modellen is dit niet mogelijk, dan wordt de afleverdatum met u afgestemd. Tafeltennistafel.nl levert bijna alle tafeltennistafels uit voorraad en streeft ernaar om een bestelling z.s.m. te verzenden / leveren. Let op, dit geldt voor bestellingen die op ma tm vrij geplaatst zijn. Wij verzenden en leveren niet in het weekend of tijdens feestdagen. Tip: bestel tijdens feestdagen tijdig, vooral in deze periodes kunnen levertijden door drukte vertraging op lopen. Tafeltennistafel.nl werkt nauw samen met de fabrikanten en deze leveren sommige modellen zelf bij u af, de levering wordt dan in overleg met u afgestemd. Let op: Wij kunnen wel in Duitsland bezorgen maar houdt hierbij rekening met extra bezorgkosten. Dit geldt ook voor de Waddeneilanden. Vraag voor meer informatie naar de voorwaarden.

Tafeltennistafel.nl biedt voor veel merken en modellen tafeltennistafels een montageservice. De pingpongtafel wordt dan door ons gemonteerd en speelklaar afgeleverd. Hiermee is de tafeltennistafel meteen gebruiksklaar bij levering. Heeft u aanvullende vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via mail (info@tafeltennistafel.nl) of per telefoon op 0546 30 50 73

 Chauffeurs lossen en bezorgen tot aan de deur. Bij flats en appartementencomplexen geschied levering tot aan het gebouw. De producten worden dus niet naar boven bezorgd (het betreft een transport bedrijf en géén verhuis bedrijf).