Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Tafeltennisbatjes

Als je op zoek bent naar een tafeltennisbatje kijk dan een naar de Pegasi tafeltennisbats. De batjes van Pegasi zijn verkrijgbaar in verschillende prijs-kwaliteit verhoudingen. Zo hebben wij goedkope batjes voor beginnende spelers, batjes voor gevorderde tafeltennis spelers en ITTF-goedgekeurde batjes voor de professionele wedstrijd spelers.

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Pegasi tafeltennisbatje 2 ster Talented
  Pegasi tafeltennisbatje 2 ster Talented
  Art.nr. (SKU): PEG-TBAT2
  € 7,99
 2. Pegasi tafeltennisbatje 3 ster Skilled
  Pegasi tafeltennisbatje 3 ster Skilled
  Art.nr. (SKU): PEG-TBAT3
  € 9,99
 3. Pegasi tafeltennisbatje 4 ster Advanced
  Pegasi tafeltennisbatje 4 ster Advanced
  Art.nr. (SKU): PEG-TBAT4
  € 14,99
 4. Pegasi outdoor tafeltennisbatje Blue
  Pegasi outdoor tafeltennisbatje Blue
  Art.nr. (SKU): PEG-TBAT-BLUE-OUT
  € 14,95
 5. Pegasi outdoor tafeltennisbatje Red
  Pegasi outdoor tafeltennisbatje Red
  Art.nr. (SKU): PEG-TBAT-RED-OUT
  € 14,95
 6. Pegasi outdoor tafeltennisbatje Green
  Pegasi outdoor tafeltennisbatje Green
  Art.nr. (SKU): PEG-TBAT-GREEN-OUT
  € 14,95
 7. Pegasi tafeltennisbatje 5 ster Specialist
  Pegasi tafeltennisbatje 5 ster Specialist
  Art.nr. (SKU): PEG-TBAT5
  Beoordeling:
  90.0000%
  € 19,99
 8. Pegasi tafeltennisbatje 6 ster Expert
  Pegasi tafeltennisbatje 6 ster Expert
  Art.nr. (SKU): PEG-TBAT6
  Beoordeling:
  100.0000%
  € 26,99
 9. Pegasi tafeltennisbatje 7 ster Professional
  Pegasi tafeltennisbatje 7 ster Professional
  Art.nr. (SKU): PEG-TBAT7
  Beoordeling:
  93.0000%
  € 36,99
 10. Pegasi tafeltennisbat set 2 ster Talented
  Pegasi tafeltennisbat set 2 ster Talented
  Art.nr. (SKU): PEG-TBATSET2
  € 14,99
 11. Pegasi tafeltennisbat set 3 ster Skilled
  Pegasi tafeltennisbat set 3 ster Skilled
  Art.nr. (SKU): PEG-TBATSET3
  Beoordeling:
  90.0000%
  € 18,99
 12. Pegasi tafeltennisbat set 4 ster Advanced
  Pegasi tafeltennisbat set 4 ster Advanced
  Art.nr. (SKU): PEG-TBATSET4
  Beoordeling:
  87.0000%
  € 24,95
 13. Pegasi tafeltennis set
  Pegasi tafeltennis set
  Art.nr. (SKU): PEG-TTSET
  € 34,95
 14. Kettler MATCH outdoor 2 bats en 6 ballen set
  Kettler MATCH outdoor 2 bats en 6 ballen set
  Art.nr. (SKU): TT_Match_outdoor
  € 42,95
 15. Startpakket Kunststof bats & ballen Deluxe XL
  € 119,00
 16. Softbat Quattro Outdoor Tafeltennisbats Cornilleau
  € 39,90
 17. Set kunststof bats & ballen outdoor
  Set kunststof bats & ballen outdoor
  Art.nr. (SKU): B.DS10
  € 151,25

Als u op zoek bent naar een tafeltennisbatje kijk dan eens naar de Pegasi tafeltennisbats. De batjes van Pegasi zijn verkrijgbaar in verschillende prijs-kwaliteit verhoudingen. Zo hebben wij goedkope batjes voor beginnende spelers, batjes voor gevorderde tafeltennis spelers en ITTF-goedgekeurde batjes voor de professionele wedstrijd spelers.

Tafeltennistafel.nl heeft meerdere varianten op voorraad van het tafeltennis batje, waarbij de prijs, kwaliteit en speelsterkte de belangrijkste variabelen vormen. Een goedkope variant van het tafeltennis batje is voor de beginnende spelers, terwijl (gevorderde) wedstrijdspelers beter kiezen voor ITTF-goedgekeurde exemplaren. Elk tafeltennis batje heeft twee rubberen zijdes, waarbij het ene deel zwart is en de andere kant rood. Wilt u meer weten over de specificaties? Tafeltennistafel.nl vertelt u er alles over op deze pagina!

Batje tafeltennis: voor beginners én professionals

Koopt u een batje voor tafeltennis, dan moet u altijd nagaan tot welke categorie u uzelf rekent. Tafeltennisspelers die net beginnen hebben een ander tafeltennis batje nodig dan spelers die gevorderd zijn of op hoog niveau wedstrijden spelen. Welk batje voor tafeltennis bij u past, is ook deels afhankelijk van de speelstijl die u wilt hanteren. Bij al onze batjes vindt u een duidelijke omschrijving, zodat u van tevoren weet welke speeleigenschappen u kan verwachten van het batje voor tafeltennis.

Voor beginners bieden we het 2-ster en 3-ster tafeltennis batje te koop aan, terwijl de gevorderde spelers beter voor een tafeltennis batje gaan met 4 of 5 sterren. Voor club- en wedstrijd spelers hebben wij de ITTF goedgekeurde 6-ster en 7-ster pingpongbatjes.

Als u een tafeltennistafel bestelt, wordt er standaard geen accessoires meegeleverd. Veel van onze klanten bestellen daarom vaak een tafeltennis bat set. Deze sets bestaan uit 2 batjes en pingpong ballen. Wel zo handig als u direct wilt spelen! Samengevat komt dit neer op de volgende sets:

 • Tafeltennis bat set 2 ster, erg populair bij starters, scholen en instellingen.
 • Tafeltennis bat set 3 ster, erg populair bij geoefende hobby spelers.
 • Tafeltennis bat set 4 ster, erg populair bij gevorderde en fanatieke spelers.

Specificaties pingpong batje

Elk pingpong batje dat we verkopen, is uitgerust met twee kleuren. De ene kant moet zwart zijn, aangezien een afwijkende kleur te veel zou afleiden. De andere kleur mag roze, groen, blauw, paars of rood zijn. Echter is rood de meest voorkomende kleur. Bekijken we de speeleigenschappen, dan verschilt deze sterk per tafeltennis batje. Een pingpong batje met ‘glad rubber’ is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor controlerende spelers. De handvaten zijn ook van invloed op de manier van spelen. Anatomische pingpong batjes sluiten het meest aan op een ‘gemiddelde hand’, flared bieden de nodige stevigheid, terwijl rechte exemplaren op gelijke wijze naar beneden lopen.

Tafeltennis batje rubber: een belangrijke factor

Bij de aanschaf van een tafeltennisbatje is het van belang of de batjes gebruikt worden bij hobby, professioneel of openbaar gebruik. Het type tafeltennis batje rubber is hierbij één van de bepalende factoren.

Het tafeltennis batje rubber is een belangrijke eigenschap waar rekening mee gehouden moet worden bij het kopen van een tafeltennisbatje. Door het rubber wordt de balsnelheid, effect en de controle van het pingpongballetje bepaald. Bent u een beginnende tafeltennis speler? Let dan niet te veel op het rubber en kies een tafeltennis batje met dunnere rubbers. Zo ontwikkelt u balgevoel en krijgt u het spel onder de knie. Voor de gevorderde spelers adviseren wij om goed op de rubbers te letten. De kwaliteit en eigenschappen van de rubbers worden bepaald door de grip en dikte van het rubber.

Daarnaast zijn er harde en zachte houtsoorten bij het tafeltennis batje. Harde houtsoorten zorgen voor een hoge speelsnelheid, wat deze uitermate geschikt maakt voor aanvallende spelers. Het omgekeerde geldt voor zachte houtsoorten, waardoor deze geschikter zijn voor verdedigende spelers.

Levensduur verlengen

Om de levensduur van uw tafeltennisbatje te verlengen kunt u er een beschermhoes omheen doen. Dankzij de beschermhoes voor tafeltennisbatjes blijft het batje langer goed en beschadigt het rubber minder snel. Tevens kunt u in de beschermhoes 3 pingpong balletjes bewaren. We hebben beschermhoezen voor één en twee tafeltennisbatjes. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren zoals zwart, groen, roze, en blauw.

Tafeltennis batje kopen?

Bij tafeltennistafel.nl bent u aan het juiste adres voor het kopen van een tafeltennis batje. Wij hebben een groot assortiment zodat er genoeg keuze is voor alle type gebruikers. De kwaliteit van het tafeltennis batje bepaalt de balans, snelheid, controle, en effect. Daarom is het van belang dat u het juiste tafeltennis batje koopt.

Een tafeltennisbatjes kopen doet u betrouwbaar en gemakkelijk bij tafeltennistafel.nl. Bij ons kunt u eveneens terecht voor pingpongballetjes en andere tafeltennisaccessoires. Binnen 48 uur heeft u de tafeltennisbatjes in huis.

Een tafeltennisbatje van tafeltennistafel.nl

Wij zijn dé beste webshop voor tafeltennistafels en pingpongaccessoires zoals een goed tafeltennisbatje. Tafeltennistafel.nl vindt het erg belangrijk om plezier te hebben tijdens het spelen van tafeltennis. En een van de sleutelfactoren die bijdraagt aan dit plezier, is een hoogwaardig tafeltennisbatje. Er zijn vele tafeltennisbatjes op de markt, van een pingpong batje voor kinderen tot een tafeltennisbatje voor de meest serieuze spelers!

Het belang van een kwalitatief tafeltennisbatje

Kwalitatieve tafeltennisbatjes kunnen echt het verschil maken in uw spelervaring. Een goed tafeltennisbatje geeft u de controle en precisie die u nodig heeft om uw vaardigheden te verbeteren en uw tegenstanders te verslaan. Tafeltennistafel.nl begrijpt het belang van goede ping pong batjes en biedt een breed scala aan tafeltennisbatjes van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor spelers van elk niveau. In de tafeltennis batjes professioneel categorie is ruime keus voor een batje tafeltennis.

Allereerst beïnvloedt de kwaliteit van het tafeltennisbatje de nauwkeurigheid en controle van slagen. Een hoogwaardig batje, met de juiste rubbers en bladconfiguratie, stelt spelers in staat om spins, snelheid en plaatsing beter te beheersen, wat resulteert in effectievere slagen en een competitief voordeel.

Een goed batje draagt bij aan de ontwikkeling van de speler

Het stelt spelers in staat om technieken te verfijnen, zoals backhand- en forehandslagen, topspin, slice en smash. Dit bevordert de groei en het zelfvertrouwen van spelers, wat essentieel is voor hun vooruitgang. Bovendien vermindert een kwalitatief hoogstaand tafeltennisbatje het risico op blessures, omdat het een betere controle en grip biedt, waardoor spelers minder snel hun grip verliezen of hun pols overbelasten.

Een goed tafeltennisbatje is niet alleen een instrument voor succes op de tafeltennistafel, maar het draagt ook bij aan de algemene groei, het zelfvertrouwen en het spelplezier van spelers. Het is een investering die zich vertaalt in verbeterde prestaties en meer voldoening bij het spelen van deze fantastische sport.

Door te investeren in een goed batje, kunt u uw techniek en spel naar een hoger niveau tillen. Zowel voor een beginner als een ervaren speler die zijn spel wil verbeteren heeft tafeltennistafel.nl het perfecte batje dat bij u past!

De ultieme bestemming voor tafeltennisliefhebbers

Tafeltennistafel.nl is dé ultieme bestemming voor alle tafeltennisliefhebbers. Voor iedereen die op zoek is naar een tafeltennistafel voor binnen of buiten, een professioneel batje of een batje voor beginners, hebben wij alles wat u nodig heeft voor een optimale tafeltennis ervaring.

Onze website biedt een breed scala aan tafeltennistafels en -accessoires van gerenommeerde merken. We werken samen met de beste fabrikanten om ervoor te zorgen dat we alleen producten van topkwaliteit aanbieden. Bij tafeltennistafel.nl staat kwaliteit voorop en daarom kunnen onze klanten rekenen op duurzame en betrouwbare producten.

Verscheidenheid aan tafeltennistafels en tafeltennisbatjes

Bij tafeltennistafel.nl hebben we een uitgebreide selectie tafeltennisbatjes beschikbaar. Zowel voor indoor- als outdoor gebruik: en of u nu een expert bent in het spel of een beginner die zijn vaardigheden wil ontwikkelen, wij hebben het juiste batje voor u.

Onze collectie omvat verschillende modellen, zoals indoor batjes voor gebruik binnenshuis en outdoor batjes die bestand zijn tegen de elementen. We hebben ook geavanceerde batjes voor ervaren spelers en batjes voor beginners die net leren spelen. Wij begrijpen als geen ander dat elk type speler unieke eisen heeft, daarom streven we ernaar om voor iedereen een geschikt batje aan te bieden.

Het is belangrijk om het juiste batje te kiezen op basis van de beoogde locatie en gebruik. Een indoor batje kan gladde rubbers hebben die meer spin genereren, terwijl een outdoor batje rubber met een grovere structuur kan hebben voor betere grip buitenshuis. Door het juiste batje te kiezen, kunt u de beste spelervaring hebben en uw tafeltennisvaardigheden verbeteren.

Onze pingpongbatjes zijn vervaardigd met superieure materialen

Deze materialen garanderen een langdurige duurzaamheid en urenlang speelplezier. We begrijpen dat tafeltennis een intensieve activiteit kan zijn, daarom bieden we batjes aan die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en slijtage.

Naast de batjes, presenteren we ook hoogwaardige pingpongtafels. Onze tafels zijn gebouwd met stevige materialen die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Wanneer het regent of wanneer de zon schijnt, onze tafels behouden hun kwaliteit, zodat u altijd kunt genieten van een spannend potje tafeltennis.

 

Tafeltennis accessoires online kopen

Naast tafeltennisbatjes en tafeltennistafels, biedt tafeltennistafel.nl ook een scala aan accessoires die uw spelervaring kunnen verbeteren. Van tafeltennisballen tot netsets, we hebben alles wat u nodig hebt om volledig uitgerust te zijn voor uw tafeltennisspel.

Onze accessoires zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een optimale prestatie. Als u een reservebal nodig hebt of een nieuw net wilt installeren, bij tafeltennistafel.nl vindt u de juiste accessoires die passen bij uw speelstijl!

Welk type tafeltennisbatje is het beste voor beginners?

Voor beginners raden we meestal een batje aan met zogenaamde "allround" eigenschappen. Dit betekent dat het batje geschikt is voor zowel aanvallende als verdedigende speelstijlen. Het geeft beginners de mogelijkheid om verschillende technieken uit te proberen en hun spelervaring te verbreden.

We bieden ook speciale batjes voor kinderen aan. Deze batjes zijn kleiner van formaat en lichter in gewicht, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn voor jonge spelers. Ze zijn perfect voor kinderen die geïnteresseerd zijn in tafeltennis en hun vaardigheden willen ontwikkelen.

Een tafel alleen is niet genoeg

Het tafeltennisbatje speelt een cruciale rol. Er is een groot verschil tussen standaard tafeltennisbatjes en een tafeltennis batje professioneel. Voor de serieuze speler die zijn vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen, is investeren in een professioneel ping pong batje de moeite waard. Het verschil zit hem in de grip, het gewicht en de materiaalkeuze van het batje.

 

Een pingpong batje kan afgestemd zijn op verschillende speelstijlen, van aanvallend tot verdedigend. Het is dus belangrijk om een batje te kiezen dat bij uw speelstijl past. Voor degenen die niet zeker zijn welk batje het beste past, bieden tafeltennis racket sets vaak een reeks opties om uit te proberen.

Bestel uw tafeltennis batjes vandaag nog eenvoudig online bij Tafeltennistafel.nl. U vindt bij ons een ruim assortiment aan tafeltennis accessoires zoals batjes, ping pong ballen en meer! En komt u er even niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.