Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Tafeltennisbatjes

Als je op zoek bent naar een tafeltennisbatje kijk dan een naar de Pegasi tafeltennisbats. De batjes van Pegasi zijn verkrijgbaar in verschillende prijs-kwaliteit verhoudingen. Zo hebben wij goedkope batjes voor beginnende spelers, batjes voor gevorderde tafeltennis spelers en ITTF-goedgekeurde batjes voor de professionele wedstrijd spelers.

 1. Pegasi tafeltennisbatje 2 ster Talented
  Pegasi tafeltennisbatje 2 ster Talented
  Art.nr. (SKU): PEG-TBAT2
  € 7,99
 2. Pegasi tafeltennisbatje 3 ster Skilled
  Pegasi tafeltennisbatje 3 ster Skilled
  Art.nr. (SKU): PEG-TBAT3
  € 9,99
 3. Pegasi tafeltennisbatje 4 ster Advanced
  Pegasi tafeltennisbatje 4 ster Advanced
  Art.nr. (SKU): PEG-TBAT4
  € 14,99
 4. Pegasi tafeltennisbatje 5 ster Specialist
  € 19,99
 5. Pegasi tafeltennisbatje 6 ster Expert
  € 26,99
 6. Pegasi tafeltennisbatje 7 ster Professional
  Pegasi tafeltennisbatje 7 ster Professional
  Art.nr. (SKU): PEG-TBAT7
  Beoordeling:
  80%
  € 36,99
 7. Pegasi tafeltennisbat set 2 ster Talented
  Pegasi tafeltennisbat set 2 ster Talented
  Art.nr. (SKU): PEG-TBATSET2
  € 14,99
 8. Pegasi tafeltennisbat set 3 ster Skilled
  € 18,99
 9. Pegasi tafeltennisbat set 4 ster Advanced
  € 24,95
 10. Kettler MATCH outdoor 2 bats en 6 ballen set
  Kettler MATCH outdoor 2 bats en 6 ballen set
  Art.nr. (SKU): TT_Match_outdoor
  € 42,95
 11. Startpakket Kunststof bats & ballen Deluxe XL
  € 81,07
 12. Softbat Quattro Outdoor Tafeltennisbats Cornilleau
  € 39,90
 13. Set kunststof bats & ballen outdoor
  Set kunststof bats & ballen outdoor
  Art.nr. (SKU): B.DS10
  € 118,58
per pagina

Tafeltennistafel.nl heeft meerdere varianten op voorraad van het tafeltennis batje, waarbij de prijs, kwaliteit en speelsterkte de belangrijkste variabelen vormen. Een goedkope variant van het tafeltennis batje is voor de beginnende spelers, terwijl (gevorderde) wedstrijdspelers beter kiezen voor ITTF-goedgekeurde exemplaren.

Elk tafeltennis batje heeft twee rubberen zijdes, waarbij het ene deel zwart is en de andere kant rood. Wil je meer weten over de specificaties? Tafeltennistafel.nl vertelt je er alles over op deze pagina!

Batje tafeltennis: voor beginners én professionals

Koop je een batje voor tafeltennis, dan moet je altijd nagaan tot welke categorie je jezelf rekent. Tafeltennisspelers die net beginnen hebben een ander tafeltennis batje nodig dan spelers die gevorderd zijn of op hoog niveau wedstrijden spelen. Welk batje voor tafeltennis bij jou past, is ook deels afhankelijk van de speelstijl die je wilt hanteren. Bij al onze batjes vind je een duidelijke omschrijving, zodat je van tevoren weet welke speeleigenschappen je kan verwachten van het batje voor tafeltennis.

Voor beginners bieden we het 2-ster en 3-ster tafeltennis batje te koop aan, terwijl de gevorderde spelers beter voor een tafeltennis batje gaan met 4 of 5 sterren. Voor club- en wedstrijd spelers hebben wij de ITTF goedgekeurde 6-ster en 7-ster pingpongbatjes.

Als je een tafeltennistafel bestelt, wordt er standaard geen accessoires meegeleverd. Veel van onze klanten bestellen daarom vaak een tafeltennis bat set. Deze sets bestaan uit 2 batjes en pingpong ballen. Wel zo handig als je direct wilt spelen! Samengevat komt dit neer op de volgende sets:

 • Tafeltennis bat set 2 ster, erg populair bij starters, scholen en instellingen.
 • Tafeltennis bat set 3 ster, erg populair bij geoefende hobby spelers.
 • Tafeltennis bat set 4 ster, erg populair bij gevorderde en fanatieke spelers.

Specificaties pingpong batje

Elk pingpong batje dat we verkopen, is uitgerust met twee kleuren. De ene kant moet zwart zijn, aangezien een afwijkende kleur te veel zou afleiden. De andere kleur mag roze, groen, blauw, paars of rood zijn. Echter is rood de meest voorkomende kleur. Bekijken we de speeleigenschappen, dan verschilt deze sterk per tafeltennis batje. Een pingpong batje met ‘glad rubber’ is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor controlende spelers. De handvaten zijn ook van invloed op de manier van spelen. Anatomische pingpong batjes sluiten het meest aan op een ‘gemiddelde hand’, flared bieden de nodige stevigheid, terwijl rechte exemplaren op gelijke wijze naar beneden loopt.

Tafeltennis batje rubber: een belangrijke factor

Bij de aanschaf van een tafeltennisbatje is het van belang of de batjes gebruikt worden bij hobby, professioneel of openbaar gebruik. Het type tafeltennis batje rubber is hierbij één van de bepalende factoren.

Het tafeltennis batje rubber is een belangrijke eigenschap waar rekening mee gehouden moet worden bij het kopen van een tafeltennisbatje. Door het rubber wordt de balsnelheid, effect en de controle van het pingpongballetje bepaald. Ben je een beginnende tafeltennis speler? Let dan niet te veel op het rubber en kies een tafeltennis batje met dunnere rubbers. Zo ontwikkel je balgevoel en krijg je het spel onder de knie. Voor de gevorderde spelers adviseren wij om goed op de rubbers te letten. De kwaliteit en eigenschappen van de rubbers worden bepaald door de grip en dikte van het rubber.

Daarnaast zijn er harde en zachte houtsoorten bij het tafeltennis batje. Harde houtsoorten zorgen voor een hoge speelsnelheid, wat deze uitermate geschikt maakt voor aanvallende spelers. Het omgekeerde geldt voor zachte houtsoorten, waardoor deze geschikter zijn voor verdedigende spelers.

Levensduur verlengen

Om de levensduur van uw tafeltennisbatje te verlengen kun je er een beschermhoes omheen doen. Dankzij de beschermhoes voor tafeltennisbatjes blijft het batje langer goed en beschadigt het rubber minder snel. Tevens kun je in de beschermhoes 3 pingpong balletjes bewaren. We hebben beschermhoezen voor één en twee tafeltennisbatjes. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren zoals zwart, groen, roze, en blauw.

Tafeltennis batje kopen?

Bij tafeltennistafel.nl ben je aan het juiste adres voor het kopen van een tafeltennis batje. Wij hebben een groot assortiment zodat er genoeg keuze is voor alle type gebruikers. De kwaliteit van de het tafeltennis batje bepaalt de balans, snelheid, controle, en effect. Daarom is het van belang dat je het juiste tafeltennis batje koopt.

Een tafeltennisbatjes kopen doe je betrouwbaar en gemakkelijk bij tafeltennistafel.nl. Bij ons kun je eveneens terecht voor pingpongballetjes en andere tafeltennisaccessoires. Binnen 48 uur heb je de tafeltennisbatjes in huis.