Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Tafeltennis balletjes

per pagina

Bent u op zoek naar nieuwe tafeltennis balletjes om lekker door te kunnen spelen? Tafeltennis balletjes zijn onmisbaar als u vaak een balletje wilt slaan. Tafeltennis balletjes zijn te gebruiken bij alle soorten tafeltennistafels, bijvoorbeeld op kantoor of in de kantine van de sportvereniging. Raakt u wel eens een tafeltennis balletje kwijt of gaat er wel eens één kapot, geen paniek! De tafeltennis balletjes van Tafeltennistafel.nl zijn binnen 1-2 werkdagen geleverd.

Professioneel een tafeltennis balletje slaan of voor de recreatie, met de tafeltennisballetjes van tafeltennistafel.nl zal u nooit een balletje missen. Wij bieden tafeltennisballetjes voor professionele wedstrijden en voor als u met familie en vrienden gezellig een balletje wilt slaan. Onze tafeltennis balletjes hebben van 1 tot 3 sterren, 1 ster voor het recreatief spelen en 3 sterren tafeltennis balletjes zijn voor de professionelere spelers onder ons die er intensief gebruik van maken. Voor als u trainende bent hebben we ook ballen van 2 sterren, deze zullen iets meer kwaliteit hebben dan de 1 ster tafeltennisballetjes. Koop snel uw nieuwe tafeltennis balletjes en sla er op los!

Verschillende tafeltennis balletjes

De 1 ster tafeltennis balletjes zijn perfect voor recreatief gebruik, voor op het schoolplein of bijvoorbeeld met vrienden en familie. De 1 ster balletjes gaan iets minder lang mee maar daar is de prijs ook naar geschikt. De tafeltennis balletjes zijn per 6 stuks of per 120 stuks verkrijgbaar, koop er direct 120 en u hoeft voor een lange tijd geen nieuwe tafeltennis balletjes aan te schaffen, of als u al wat tafeltennisballetjes in bezit hebt en uw de voorraad wilt aanvullen zijn de 6 stuks helemaal iets voor u. Dus bent u op zoek naar goedkope tafeltennisballetjes dan zijn deze 1 ster tafeltennis balletjes onmisbaar.

De 2 ster tafeltennis balletjes zijn perfect te gebruiken tijdens trainingen of als u fanatiek een potje speelt tegen familie, vrienden of collega’s. De 2 ster tafeltennis balletjes zijn iets duurder dan de 1 ster balletjes maar zullen dan ook iets langer meegaan. Ook als u recreatief bezig wilt zijn deze tafeltennis balletjes zeker een aanrader. De balletjes zijn verkrijgbaar per 6 of 120 stuks. Hierdoor kan u lekker lang doorspelen of zelfs een toernooitje organiseren met vrienden en familie. Laat de beste speler winnen!

De 3 ster tafeltennis balletjes zijn voor erg intensief gebruik. Bijvoorbeeld tijdens een professionele wijdstrijd of competitie. Alleen de beste tafeltennis balletjes krijgen 3 sterren. Ze zullen erg sterk zijn en niet snel een andere kant op vliegen. De tafeltennis balletjes zullen langdurig een goede prestatie leveren en hierdoor kunt u optimaal uw vaardigheden tot uiting brengen. De tafeltennis balletjes worden per 6 of 120 stuks geleverd. Zo komt u zeker geen tafeltennis balletjes te kort op een wedstrijd of competitie. Wilt u uw geleerde vaardigheden tot beste uiting brengen? Wacht niet langer en bestel de 3 sterren tafeltennis balletjes van tafeltennistafel.nl.

Tafeltennisballetjes van tafeltennistafel.nl

De tafeltennis balletjes van Tafeltennistafel.nl zijn van het merk Pegasi. We verkopen balletjes met 1,2 en 3 sterren. De aantal sterren staat voor de kwaliteit van de balletjes. De tafeltennisballetjes verkopen wij in oranje en wit. Genoeg keuze dus! De balletjes zijn geschikt voor training en intensief gebruik voor op uw sportvereniging in de kantine of op kantoor. Hierdoor kunt u een onvergetelijke tijd beleven met uw vrienden, familie, collega’s en meer.

Tafeltennis balletjes kopen

Overweegt u om nieuwe tafeltennis balletjes te kopen? De tafeltennis balletjes van Tafeltennistafel.nl zijn op voorraad en zijn binnen 1-2 werkdagen thuis of op een andere locatie geleverd. Heeft u vragen of advies nodig, bel of mail ons en dan kan een van onze specialisten u helpen bij het maken van de juiste keuze. Ons ruime aanbod biedt voor iedereen tafeltennis balletjes naar keuze!