Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Tafeltennis balletjes

Bij Tafeltennistafel.nl hebben we een ruim assortiment tafeltennis balletjes. Het onderscheid wordt gemaakt in kleuren en sterren. 

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Pegasi 3 ster pingpong ballen 6st. Wit
  Pegasi 3 ster pingpong ballen 6st. Wit
  Art.nr. (SKU): PEG-TBALL6-S3W
  € 6,95
 2. Pegasi 3 ster pingpong ballen 6st. Oranje
  Pegasi 3 ster pingpong ballen 6st. Oranje
  Art.nr. (SKU): PEG-TBALL6-S3O
  € 6,95
 3. Pegasi 2 ster pingpong ballen 6st. Wit
  Pegasi 2 ster pingpong ballen 6st. Wit
  Art.nr. (SKU): PEG-TBALL6-S2W
  € 5,95
 4. Pegasi 2 ster pingpong ballen 6st. Oranje
  Pegasi 2 ster pingpong ballen 6st. Oranje
  Art.nr. (SKU): PEG-TBALL6-S2O
  € 5,95
 5. Pegasi 1 ster pingpong ballen 6st. Wit
  Pegasi 1 ster pingpong ballen 6st. Wit
  Art.nr. (SKU): PEG-TBALL6-S1W
  € 4,95
 6. Pegasi 1 ster pingpong ballen 6st. Oranje
  Pegasi 1 ster pingpong ballen 6st. Oranje
  Art.nr. (SKU): PEG-TBALL6-S1O
  € 4,95
 7. Pegasi 1 ster pingpong ballen 120st. Wit
  Pegasi 1 ster pingpong ballen 120st. Wit
  Art.nr. (SKU): PEG-TBALL120W
  € 29,95
 8. Pegasi 1 ster pingpong ballen 120st. Oranje
  Pegasi 1 ster pingpong ballen 120st. Oranje
  Art.nr. (SKU): PEG-TBALL120O
  € 29,95
 9. Pingpong ballen 100st. Wit | Merkloos
  Pingpong ballen 100st. Wit | Merkloos
  Art.nr. (SKU): PEG-TBALL100W-UB
  € 29,95
 10. Pingpong ballen 100st. Oranje | Merkloos
  Pingpong ballen 100st. Oranje | Merkloos
  Art.nr. (SKU): PEG-TBALL100O-UB
  € 29,95
 11. Pegasi tafeltennis speelveldafzetting
  Pegasi tafeltennis speelveldafzetting
  Art.nr. (SKU): PEG-TTSURROUND
  € 39,95

Bent u op zoek naar nieuwe tafeltennis balletjes om lekker door te kunnen spelen? Tafeltennis balletjes zijn onmisbaar als u vaak een balletje wilt slaan. Onze tafeltennis balletjes zijn te gebruiken bij alle soorten tafeltennistafels, bijvoorbeeld kantoor of in de kantine van de sportvereniging. Raakt u wel eens een balletje kwijt of gaat er wel eens één kapot, geen paniek! De tafeltennis balletjes van Tafeltennistafel.nl zijn binnen 1-2 werkdagen geleverd en hebben wel één jaar garantie!

Professionele tafeltennis balletjes

Professionele tafeltennisballetjes zijn de geheime wapens van elke serieuze tafeltennisspeler. Deze balletjes worden zorgvuldig vervaardigd volgens strikte specificaties om optimale prestaties te garanderen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig celluloid of plastic en hebben een nauwkeurige diameter van 40 mm. Deze balletjes bieden een uitstekende veerkracht, balcontrole en consistentie tijdens het spel. Ze zijn duurzaam en bieden een snelle, stabiele stuit. Bovendien zijn professionele tafeltennisballetjes goedgekeurd door de internationale tafeltennisfederatie (ITTF) voor officiële wedstrijden. Voor spelers die streven naar nauwkeurigheid en perfectie, zijn deze balletjes essentieel voor het bereiken van hun maximale tafeltennispotentieel.

Professionele tafeltennis balletjes

Recreatieve tafeltennisballetjes zijn de ideale keuze voor casual tafeltennisspelers die graag plezier willen hebben. Deze balletjes zijn meestal gemaakt van goedkoper materiaal, zoals plastic, en hebben een standaard diameter van 40 mm. Hoewel ze misschien niet voldoen aan de strikte specificaties van professionele balletjes, bieden ze nog steeds voldoende veerkracht en balcontrole voor informele speelsessies. Recreatieve tafeltennisballetjes zijn duurzaam en kunnen tegen een stootje, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in huishoudens, scholen of recreatiecentra. Of je nu een spontane wedstrijd wilt spelen of gewoon plezier wilt hebben met vrienden en familie, deze balletjes zijn perfect geschikt voor ontspanning en entertainment.

Verschillende tafeltennis balletjes

De tafeltennis balletjes hebben een aspect waar u niet zo snel bij nadenkt. U zou het waarschijnlijk niet zeggen maar de duurdere 3 sterren balletjes gaan langer mee en zijn voor meer intensief gebruik.

De goedkopere 1 ster balletjes zijn superhandig voor recreatief gebruik en gaan iets minder lang mee maar daarom zijn ze ook goedkoper. De goedkope tafeltennisballetjes zijn vaak minder rond dan de professionelere (en tevens duurdere) ballen. Dit kan hinderlijk zijn als de bal net een ander kant op stuitert. De tafeltennis balletjes worden per 6 stuks of per 120 stuks geleverd. Voor op kantoor of voor op de vereniging zijn de 120 stuks superhandig! Hiermee kan iedereen lekker lang doorspelen en duurt het even voordat u weer nieuwe balletjes moet aanschaffen.

Heeft u thuis een tafeltennistafel dan zijn de 6 stuks helemaal voor jou. Speelt u op professionele hoogte dan zal u zeker voor de 3 sterren balletjes gaan, dan gaan ze wat langer mee en stuiteren ze niet zomaar een verkeerde kant op.

 

Tafeltennis balletjes kopen

Overweegt u om nieuwe tafeltennis balletjes of andere tafeltennis accessoires te kopen? De tafeltennis balletjes van Tafeltennistafel.nl zijn op voorraad en zijn binnen 1-2 werkdagen thuis of op een andere locatie geleverd. Heeft u vragen of advies nodig, bel of mail ons en dan kan een van onze specialisten u helpen bij het maken van de juiste keuze. Ons ruime aanbod biedt voor iedereen tafeltennis balletjes naar keuze!