Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Zakelijk

Bent u geen particulier? Tafeltennistafel.nl helpt ook bedrijven, verenigingen, instellingen en organisaties met het selecteren van de juiste tafeltennistafel. Neem nu contact op met onze helpdesk om uw wensen te bespreken. U kunt contact op nemen via de mail [email protected] of telefonisch op 0546-305072

 

Tafeltennistafel kantoor

Maak uw pauzes nu nog gezelliger met onze tafeltennistafels voor op het kantoor. Even weg achter dat beeldscherm en gezellig samen met je collega’s een potje tafeltennissen in de pauze. Voor de aankoop van een tafeltennistafel voor op het kantoor zit u bij Speelplezier-online.nl helemaal op de juiste plek. Een tafeltennistafel op kantoor is de ideale manier om lekker fit en actief te blijven op het werk. Upgrade het kantoor met deze geweldige tafels en maak veel punten in de strijd tegen uw collega’s!

 

Waarom een tafeltennistafel op kantoor?

Een tafeltennistafel voor bij u op het kantoor, een echte must have! Ook voor de collega’s op de werkvloer is het erg belangrijk dat zij niet een hele dag non-stop op een stoel zitten. Een airhockeytafel van Speelplezier-online.nl lost dat probleem meteen op!

Tijdens de strijd tegen uw collega’s werkt u ondertussen ook aan een goede sfeer op de werkvloer. Gezelligheid binnen het bedrijf is erg belangrijk. Terwijl u even in de pauze een potje tafeltennis op het kantoor bouwt u de teambuilding met de collega’s goed op! plaats een tafeltennistafel bij u op het kantoor en de stijve kantoortuin is meteen verdwenen. Het strakke design van onze tafels zorgt ervoor dat deze tafels in de meeste gevallen moeiteloos past in het bestaande interieur.

 

Pegasi Tafeltennistafels

Ook voor de collega’s op de werkvloer is het erg belangrijk dat zij niet een hele dag non-stop op een stoel zitten. Een tafeltennistafel van het merk Pegasi lost dat probleem meteen op! Speelplezier-online.nl biedt een ruim assortiment tafeltennistafels aan van het merk Pegasi. Dit merk is in de tafeltennis wereld erg bekend en gewild. In totaal bieden wij zestien verschillende tafeltennistafels aan voor bij u op het kantoor. De tafeltennistafels worden geleverd incl. netje, tafeltennisbatjes, pingpongballen. Een beschermhoes kunt u als optie bij bestellen. De tafels zijn eenvoudig te monteren aan de hand van de bijgeleverde montage handleiding. De tafels hebben over het algemeen allemaal een leveringstijd van 1-3 werkdagen.

 

Tafeltennistafel kopen bij Speelplezier-online.nl

Bent u nou al een hele tijd aan het zoeken naar een nieuwe tafeltennistafel voor op het kantoor? Zoek niet verder. Speelplezier-online.nl heeft een ruim aanbod tafeltennistafels voor u geselecteerd. Dus bestel snel op Speelplezier-online.nl!

Vindt u het nou lastig om de tafels zelf te monteren? Speelplezier-online.nl komt u met alle liefde een handje helpen met onze montage service. Heeft u nou nog andere vragen of kunnen we u nog ergens anders mee helpen, Speelplezier-online.nl helpt u graag met uw vragen. Dankzij onze tafeltennistafels worden uw pauzes veel leuker. Een must have voor elk kantoor!

Wij wensen u veel speelplezier!

 

 

Tafeltennistafel.nl heeft naast haar particuliere klanten veel ervaring met het leveren aan organisaties. Wij leveren de producten bij u op het bedrijf en doen dit met een vast team (montageteam). Indien nodig kunnen we u tegen meerprijs helpen de speeltafel op te zetten en speelklaar af te leveren. Indien dit gewenst is, kunt u contact met ons opnemen.

 

Scholen, gemeenten, instellingen en bedrijven kunnen op rekening bestellen. informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.