Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Blog

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een tafeltennistafel?

U bent op zoek naar een tafeltennistafel, maar u heeft geen idee welke tafel geschikt voor u is? Bij Tafeltennistafel.nl helpen wij u graag verder en maken samen met u altijd de juiste keuze. Wij bieden tafeltennistafels van alle merken en in alle prijsklassen aan, zo bieden wij u altijd de tafel aan die bij u past.

Stel uzelf de vraag : Wil ik de sport professioneel beoefenen of speel ik voor het plezier? Als u als bedrijf of organisatie op zoek bent naar een geschikte tafeltennistafel bedenk dan goed wat u wilt met de tafel. Wilt u lekker met wat collega’s een potje tafeltennis spelen in de buitenlucht ? Of wilt u een bijvoorbeeld een balletje kunnen opslaan in de kantine?

Welke type tafeltennistafel is geschikt voor mij?

Wij bieden erg veel tafeltennistafels aan. Deze tafels kunnen we verdelen in 3 categorieën:

- Indoor tafels
- Outdoor tafels
- Betonnen tafels.

Het verschil met de indoor en outdoor tafeltennistafels zit hem met name in het gebruikte materiaal. De materialen van een outdoor tafel zijn bestand zijn tegen vocht, zodat u geen last krijgt van aangetaste speelbladen.

Welk merk past bij mij?

Bent u een echte fanatiek tafeltennisser? Dan zijn de Cornilleau en Heemskerk tafeltennistafels iets voor u! Als recreatieve gebruiker raden wij de tafels aan van Buffalo en de instap modellen van Cornilleau.

Niet te vergeten zijn onze Heblad tafeltennistafels. Dat zijn onze robuuste betonnen tafeltennistafels.

Bent u er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met ons op.

Waarom kopen bij tafeltennistafel.nl ?

Tafeltennistafels voor sportverenigingen en clubs

Wij zijn officieel leverancier van een groot aantal professionele tafeltennistafel merken. Daardoor leveren wij ook aan sportverenigingen en clubs. Al onze tafels voldoen aan de strenge eisen van een professionele tafeltennistafel. Zo bent u er zeker van dat u een echte wedstrijd kan spelen op onze tafeltennistafels!

Tafeltennistafels voor thuis

Wij bieden natuurlijk ook verschillende tafeltennistafels aan voor recreatief gebruik. Deze tafeltennistafels zijn instelbaar voor eenpersoons trainingsoefeningen, doordat je helft van de tafel omhoog kan klappen in de zogenaamde zelf-trainstand

Tafeltennistafels voor bedrijven, instellingen en scholen

Wilt u uw kantine, kamer of dergelijke opvrolijken? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Doordat wij tafeltennistafels in alle prijsklassen aanbieden vindt u bij ons altijd de tafel die bij u past.

• Tafeltennistafels van kwaliteit
Wij bieden alleen uitstekend werkende tafeltennistafels van de allerbeste merken aan. Bij ons bent u zeker van een uitstekend product. Daarom heeft u op onze producten altijd garantie.

• Persoonlijke service
U kunt bij ons altijd terecht voor vragen of advies. Er staat altijd een medewerker voor u klaar. Wij denken met u mee en hebben altijd een oplossing.

• Snel geleverd
Doordat wij nagenoeg al onze producten op voorraad hebben, leveren wij onze producten binnen 48 uur.

• Beste prijsgarantie
Wij geven de laagste prijs garantie, vindt u hetzelfde product elders goedkoper, neem dan contact met ons op en wij matchen de prijs.