Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Trucjes en moves bij tafeltennis

Tafeltennis is een razendsnelle sport die draait om snelheid, precisie en strategie. Naast het beheersen van de basisvaardigheden, kunnen trucjes en moves het spel naar een hoger niveau tillen en u een voorsprong geven op uw tegenstanders. Hieronder zullen we een paar van de beste trucjes en moves bij tafeltennis met u doornemen.

De backhand smash

De backhand smash is een krachtige aanvalsslag die je kunt gebruiken om je tegenstander onder druk te zetten. Het geheim van een succesvolle backhand smash is het uitvinden van voldoende kracht en snelheid. Begin door uw lichaamsgewicht over te brengen naar je achterste been en draai uw heupen en schouders naar de tafeltennistafel. Zwaai vervolgens met uw arm naar voren en raak de bal met een snelle, gecontroleerde slag. Vergeet niet om de pols te ontspannen en gebruik te maken van het hele lichaam om maximale kracht eruit te halen.

Het forehand flip

Het forehand flip is een snelle aanvalsbeweging die vaak wordt gebruikt om de service van de tegenstander direct terug te slaan. Om een succesvolle forehand flip uit te voeren, positioneert u uzelf dicht bij de tafel en anticipeer op de bal. Op het moment dat de bal uw kant opkomt, maakt u een snelle polsbeweging terwijl u de bal met uw batje raakt. Zorg ervoor dat u de bal vroeg raakt en gebruik maakt van de rotatie van de bal om hem met snelheid en precisie terug te sturen.

De zijspin serve

De zijspin serve is een serve waarbij u de bal een zijwaartse spin meegeeft, waardoor het voor de tegenstander moeilijker wordt om de bal goed terug te slaan. Om een zijspin serve uit te voeren, raakt u de bal aan de zijkant met een schuine beweging van het batje. Experimenteer met verschillende hoeken en spins om uw tegenstander te verwarren en onvoorbereid te laten reageren.

De forehand lob

De forehand lob is een verdedigende slag die u kunt gebruiken wanneer u onder druk staat en uw tegenstander aanvalt. Om een succesvolle forehand lob uit te voeren, neemt u een stap achteruit van de tafel en gaat u op de juiste manier bij de tafel staan. Wanneer de bal hoog en snel naar u toe komt, maakt u een opwaartse beweging met het batje en stuurt u de bal met een boog over het net. Probeer de bal zo hoog en diep mogelijk te plaatsen om uzelf tijd te geven om te herstellen en uw tegenstander uit positie te brengen.Tips van Tafeltennistafel.nl

Met deze tips over de trucjes en moves bij tafeltennis van Tafeltennistafel.nl kunt u uw spel naar een hoger niveau tillen en uw tegenstanders flink verrassen. Of het nu gaat om krachtige aanvalsslagen zoals de backhand smash, snelle aanvalsbewegingen zoals het forehand flip, effectieve services zoals de zijspin serve, of defensieve slagen zoals de forehand lob, deze technieken voegen variatie en strategie toe aan uw spel. Vergeet niet om regelmatig te oefenen en uw techniek te verbeteren om deze trucjes toe te passen tijdens potjes. Blijf goed oefenen, ontdekken en geniet van het plezier van tafeltennis!

Opmerkingen

Geen opmerkingen