Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Accessoires

Bij tafeltennistafel.nl hebben wij volop keus in tafeltennis accessoires. Onmisbaar zijn natuurlijk de pingpong balletjes en tafeltennisbatjes. Wat vaak verzuimd wordt, maar eigenlijk ook onmisbaar is, is de extra bescherming van uw tafeltennistafel en tafeltennisattributen. Hiervoor zijn er diverse beschermhoezen verkrijgbaar!

Ruim assortiment tafeltennis accessoires

Voor alle tafeltennisaccessoires hebben wij een ruim assortiment. Voor zowel hobby-, professioneel-, als outdoor- tafeltennissers hebben wij veel keus. Daarnaast is er voor elk budget een passende oplossing. Kortom: de keuze is reuze.

Pingpong balletjes

Zonder pingpongballetjes kunt u natuurlijk niet tafeltennissen. Bij tafeltennistafel.nl hebben wij tafeltennisballetjes van de beste kwaliteit. Wij voeren diverse merken pingpongballetjes zoals Adidas, Cornilleau en Heemskerk. Bij ons vindt u alleen de beste kwaliteit omdat wij weten hoe frustrerend het is als uw smashes en effecten niet overkomen zoals u dat wilt. Dit komt vaak doordat de bal te hard en te zwaar is. Tevens kan een merkloos pingpong balletje uw speelblad beschadigen.

Pingpong balletjes raak je snel kwijt, binnen rollen ze onder kasten en uiten raken ze kwijt in de tuin. Het is vervelend om het spel te moeten onderbreken om de balletjes te zoeken. Kies daarom voor een grootverpakking, zodat u altijd genoeg pingpong balletjes in huis heeft.

Tafeltennisbatjes

Een goede keuze van het tafeltennisbatje is zeer belangrijk. Dit beïnvloedt namelijk uw spel. Voor zowel hobby-, professioneel-, als outdoor- tafeltennissers hebben wij volop keuze in tafeltennisbatjes. Daarnaast is het van belang te bedenken of u een aanvallende of verdedigende speler bent. Lees hier meer over op onze tafeltennisbatjes pagina. Mocht u toch geen keuze kunnen maken en heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag!

Beschermhoes voor tafeltennisbatjes

Om de levensduur van uw tafeltennisbatjes aanzienlijk te verlengen is het aan te raden ze te beschermen met een beschermhoes. Het rubber beschadigd hierdoor minder snel waardoor uw batje langer mee zal gaan. Alle beschermhoesjes hebben een handig opbergvakje voor drie pingpongballetjes. Zo heeft u altijd alles bij de hand! We hebben hoesjes voor één en twee tafeltennisbatjes. Daarnaast zijn de beschermhoezen verkrijgbaar in leuke kleuren zoals roze, zwart, groen, en blauw.

Beschermhoes tafeltennistafel

Wij raden ten zeerste aan om uw tafeltennistafel te beschermen met een beschermhoes. Dit verlengt de levensduur van uw tafeltennistafel aanzienlijk. De tafeltennistafel wordt met behulp van een beschermhoes namelijk beschermd tegen o.a. vuil, stof, en vocht. Voor een outdoor tafeltennistafel is het daarnaast ook handig omdat u na een regenbui alleen de hoes hoeft te verwijderen en u kunt direct weer spelen. De tafel hoeft dus niet nog eerst droog gemaakt te worden. Beschermhoezen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Tafeltennisnetjes

Het wil wel eens gebeuren dat een tafeltennisnetje kapot gaat bij intensief gebruik. Bij normaal gebruik zal dit niet snel gebeuren omdat het tafeltennisnetje gemaakt is van een zeer sterke stof die letterlijk tegen een stootje kan. Het netje kan minder goed tegen weer en wind. Wij adviseren daarom om het netje van tafel te verwijderen wanneer er niet gespeeld wordt. Dit doet u gemakkelijk met het handige clip-on systeem waarmee alle tafeltennisnetjes zijn voorzien.

Tafeltennis accessoires kopen

U kunt dus bij ons terecht voor al uw tafeltennis accessoires. Het online bestellen gaat gemakkelijk en snel in onze webshop. Daarnaast staan wij bij tafeltennistafel.nl graag voor u klaar wanneer u vragen of advies nodig heeft. Binnen 48 uur heeft u uw bestelling in huis.