Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Pingpongballen

Pingpongballen zijn natuurlijk onmisbaar voor een potje tafeltennis! Bij tafeltennistafel.nl hebben wij alleen tafeltennisballetjes van de beste kwaliteit. De Pegesi pingpong ballen zijn speciaal ontwikkeld in samenspraak met de fabriek en onze jaren lange ervaring op de tafeltennis markt. Pegasi tafeltennis ballen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden goede speeleigenschappen voor een betaalbare prijs.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Pegasi 1 ster pingpong ballen 6st. Wit
  Pegasi 1 ster pingpong ballen 6st. Wit
  Art.nr. (SKU): PEG-TBALL6-S1W
  € 4,95
 2. Pegasi 1 ster pingpong ballen 6st. Oranje
  Pegasi 1 ster pingpong ballen 6st. Oranje
  Art.nr. (SKU): PEG-TBALL6-S1O
  € 4,95
 3. Pegasi 2 ster pingpong ballen 6st. Wit
  Pegasi 2 ster pingpong ballen 6st. Wit
  Art.nr. (SKU): PEG-TBALL6-S2W
  € 5,95
 4. Pegasi 2 ster pingpong ballen 6st. Oranje
  Pegasi 2 ster pingpong ballen 6st. Oranje
  Art.nr. (SKU): PEG-TBALL6-S2O
  € 5,95
 5. Pegasi 3 ster pingpong ballen 6st. Wit
  Pegasi 3 ster pingpong ballen 6st. Wit
  Art.nr. (SKU): PEG-TBALL6-S3W
  € 6,95
 6. Pegasi 3 ster pingpong ballen 6st. Oranje
  Pegasi 3 ster pingpong ballen 6st. Oranje
  Art.nr. (SKU): PEG-TBALL6-S3O
  € 6,95
 7. Pegasi 1 ster pingpong ballen 120st. Wit
  Pegasi 1 ster pingpong ballen 120st. Wit
  Art.nr. (SKU): PEG-TBALL120W
  € 29,95
 8. Pegasi 1 ster pingpong ballen 120st. Oranje
  Pegasi 1 ster pingpong ballen 120st. Oranje
  Art.nr. (SKU): PEG-TBALL120O
  € 29,95
 9. Pingpong ballen 100st. Wit | Merkloos
  Pingpong ballen 100st. Wit | Merkloos
  Art.nr. (SKU): PEG-TBALL100W-UB
  € 29,95
 10. Pingpong ballen 100st. Oranje | Merkloos
  Pingpong ballen 100st. Oranje | Merkloos
  Art.nr. (SKU): PEG-TBALL100O-UB
  € 29,95

Pingpongballen zijn natuurlijk onmisbaar voor een potje tafeltennis! Bij tafeltennistafel.nl hebben wij alleen tafeltennisballetjes van de beste kwaliteit. De Pegesi pingpong ballen zijn speciaal ontwikkeld in samenspraak met de fabriek en onze jarenlange ervaring op de tafeltennis markt. Pegasi tafeltennis ballen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden goede speeleigenschappen voor een betaalbare prijs.

Niets is zo frustrerend als dat u lekker aan het tafeltennissen bent, maar dat uw smashes en effecten niet goed overkomen. Daarom is het belangrijk bij de aanschaf van pingpongballetjes dat u voor kwaliteit gaat. Een merkloos product betekent vaak dat de pingpong ballen te zwaar en te hard zijn. Hierdoor komen de effecten en smashes niet goed tot hun recht. Kies daarom altijd voor tafeltennisballetjes van hoge kwaliteit. Het gaat om een prijsverschil van slechts een paar euro, en de meerwaarde merkt u zeker tijdens uw tafeltennis spel.

Pingpong ballen kopen

Bij tafeltennistafel.nl hebben wij ook groot verpakkingen pingpongballetjes waarmee u zeker een jaar vooruit kunt. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor tafeltennis batjes en andere accessoires. Wanneer u vragen heeft over welke pingpongballetjes het meest geschikt zijn voor u, kunt u contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord!

Pingpong ballen online bestellen doet u betrouwbaar en gemakkelijk bij tafeltennistafel.nl. Binnen 48 uur heeft u uw bestelling in huis!

Pingpongballen van tafeltennis.nl

Tafeltennis, ook wel bekend als pingpong, is een populaire sport die over de hele wereld wordt gespeeld. Het succesvol spelen van deze sport hangt af van verschillende factoren, waaronder de keuze van de juiste apparatuur, zoals de tafel, het batje en natuurlijk de pingpongballen! Hoewel het misschien verrassend lijkt, spelen pingpongballen een cruciale rol in het succes en plezier van het spel.

Pingpong balletjes kopen doet u bij ons!

Het belang van kwalitatieve pingpongballen

Het belang van goede pingpongballen kan niet genoeg worden benadrukt. Kwalitatieve pingpongballen hebben invloed op de precisie, consistentie en snelheid van het spel. Ook als u gewoon voor de lol speelt met vrienden en familie zal het gebruik van hoogwaardige pingpongballen uw spelervaring aanzienlijk verbeteren. Naast het grotere speelcomfort zijn kwalitatieve pingpongballen een stuk duurzamer waardoor u minder vaak nieuwe hoeft te kopen!

De expertise van tafeltennistafel.nl op het gebied van pingpongballen

Als u op zoek bent naar de beste pingpongballen, hoeft u niet verder te zoeken dan tafeltennistafel.nl. Wij zijn experts op het gebied van tafeltennisapparatuur en bieden een breed assortiment aan kwaliteitstafeltennisartikelen, waaronder batjes en pingpongballen van topmerken. Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen we u helpen bij het vinden van de perfecte pingpongballen die passen bij uw speelstijl.

Eigenschappen van hoogwaardige pingpongballen

Om te begrijpen waarom kwaliteit zo belangrijk is bij pingpongballen, is het essentieel om de belangrijkste kenmerken en specificaties te begrijpen. Hoogwaardige ballen zijn gemaakt van speciale materialen en hebben een specifieke grootte, gewicht en duurzaamheid.

Pingpongballen worden meestal gemaakt van celluloid of plastic materiaal. Deze materialen zorgen voor de benodigde stuitereigenschappen en zeer precieze vliegeigenschappen van de bal. Bovendien moeten de ballen een standaardformaat en -gewicht hebben om te voldoen aan de internationale normen voor tafeltenniswedstrijden.

Materiaal, gewicht en het formaat van de pingpongballen

De keuze van het juiste materiaal, gewicht, grootte en duurzaamheid van de pingpongballen is essentieel. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor een optimale balans tussen snelheid en controle. Een goed gewicht en formaat van de bal stellen spelers in staat om comfortabel en nauwkeurig te slaan. Duurzaamheid is ook van belang, omdat kwalitatieve ballen langer meegaan en minder snel beschadigd raken.

Pingpongballetjes kopen

Ze lijken misschien allemaal hetzelfde, maar er zijn zeker verschillen. Er zijn pingpong ballen die meer geschikt zijn voor professioneel gebruik vanwege hun duurzaamheid en consistentie. Kiest u voor standaard pingpong balletjes of voor de meer geavanceerde varianten? Zorg er in elk geval voor dat u een paar extra in huis hebt.

Het is altijd handig om extra pingpongballen bij de hand te hebben, vooral als u vaak speelt. Als u overweegt pingpongballetjes te kopen, vergeet dan niet de grootte en het gewicht te controleren, omdat dit invloed kan hebben op de speelervaring.

Het effect van kwalitatieve pingpongballen

Hoogwaardige pingpongballen hebben een directe invloed op het tafeltennisspel. Ze bieden verbeterde controle en precisie, waardoor spelers nauwkeuriger kunnen richten en consistentere slagen kunnen maken. Daarnaast minimaliseren kwalitatieve ballen afwijkingen en onregelmatigheden, waardoor spelers hun vaardigheden beter kunnen ontwikkelen en presteren.

Het gebruik van kwalitatieve pingpongballen biedt talrijke voordelen voor spelers van alle niveaus. Voor ieder die traint voor een professionele wedstrijd of gewoon plezier wilt hebben met vrienden, deze voordelen zullen uw spelervaring aanzienlijk verbeteren!

Verbeterde precisie en consistentie in slagen

Met kwalitatieve ballen kunt u uw precisie en consistentie in slagen verbeteren. De juiste balans tussen snelheid, spin en controle maakt het mogelijk om nauwkeurig te richten en slagen consistent uit te voeren.

Hoogwaardige pingpongballen minimaliseren afwijkingen en onregelmatigheden tijdens het spel. Dit betekent dat uw slagen nauwkeuriger en voorspelbaarder zullen zijn, wat resulteert in betere prestaties en meer zelfvertrouwen aan de tafel.

Langere levensduur en duurzaamheid van de ballen

Het gebruik van kwalitatieve ballen zorgt ervoor dat ze langer meegaan en bestand zijn tegen constante impact. Dit betekent minder kans op beschadiging, wat resulteert in lagere kosten op de lange termijn.

Last but not least: kwalitatieve pingpongballen vergroten uw speelplezier en verbeteren uw prestaties aan de tafel. Met de juiste ballen kunt u genieten van een soepeler spelervaring en meer plezier beleven aan elke slag en rally.

Ons assortiment pingpongballen

Tafeltennistafel.nl biedt een uitgebreid assortiment aan pingpongballen van verschillende merken en klasse’s. We hebben voor elk type speler en budget de juiste pingpongballen beschikbaar.

Ons assortiment biedt variaties in kwaliteit en prijsklassen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw speelstijl past. We begrijpen dat niet iedereen hetzelfde budget heeft, daarom streven we ernaar om een breed scala aan opties aan te bieden die voor iedereen toegankelijk zijn. We hebben ook een verpakking met wel 100 pingpongballetjes voor de grootverbruikers!

Celluloid en plastic pingpongballen

In de wereld van hoogwaardige pingpongballen zijn er twee veel voorkomende materialen die worden gebruikt: celluloid en plastic. Celluloid was vroeger het meest gebruikte materiaal voor pingpongballen, maar is recentelijk vervangen door plastic. Celluloid is ontvlambaar en kan gevaarlijk zijn bij hoge temperaturen. Plastic daarentegen is veiliger en duurzamer.

Beide materialen bieden uitstekende speeleigenschappen en worden vaak door professionele tafeltennisspelers gebruikt. Hoogwaardige pingpongballen, ongeacht het materiaal, worden zorgvuldig ontworpen en geproduceerd om een ​​optimale balans te bieden tussen snelheid, controle en duurzaamheid.

Beide materialen hebben hun voordelen. Celluloid biedt uitstekende snelheid en stuiterende eigenschappen, terwijl plastic duurzamer is en een langere levensduur heeft. Het beste materiaal hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en speelstijl.

De geschiedenis van de pingpongbal is fascinerend

De pingpong bal heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot wat we vandaag de dag kennen als een essentieel onderdeel van tafeltennis. De pingpongbal vindt zijn oorsprong in het Engeland van de 19e eeuw, toen tafeltennis voor het eerst werd gespeeld als een indoorversie van tennis. In die vroege dagen werd tafeltennis gespeeld met boeken als rackets en een simpele bal van kurk of rubber, vaak omwikkeld met doek. Deze ballen waren zwaar en hadden weinig stuitervermogen.

In de late 19e eeuw werd celluloid, een kunststofmateriaal, geïntroduceerd. Dit materiaal werd al snel gebruikt om pingpongballen te maken vanwege zijn lichtheid en veerkracht. Celluloïde ballen waren een enorme verbetering ten opzichte van de eerdere kurk- en rubberen ballen. Ze waren lichter, stuiterden beter en waren duurzamer.

In de vroege jaren van tafeltennis werden pingpongballen in verschillende maten geproduceerd. Pas in 1900 werd een standaardmaat van 40 millimeter ingevoerd, wat de basis legde voor het moderne tafeltennis. Deze standaardmaat is tot op de dag van vandaag behouden gebleven en kunt u vinden in onze webshop!