Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Professionele tafeltennistafel

Tafeltennistafel.nl is de grootste aanbieder van tafeltennistafels in Nederland. Bij ons kunt u terecht voor vele competitie tafeltennistafels. Wij verkopen de beste professionele tafel tegen de beste prijs. Tevens hanteren wij een laagste prijsgarantie, ziet u dezelfde tafel elders goedkoper? Wij matchen de prijs!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Tafeltennistafel Pegasi 1200 Indoor Pro Blue
  Tafeltennistafel Pegasi 1200 Indoor Pro Blue
  Art.nr. (SKU): PEG-T1200-BLUE
  € 849,00
 2. Tafeltennistafel Pegasi 1200 Indoor Pro Green
  Tafeltennistafel Pegasi 1200 Indoor Pro Green
  Art.nr. (SKU): PEG-T1200-GREEN
  Beoordeling:
  90.0000%
  € 849,00
 3. Tafeltennistafel Pegasi 1200 Indoor Pro Black
  Tafeltennistafel Pegasi 1200 Indoor Pro Black
  Art.nr. (SKU): PEG-T1200-BLACK
  € 849,00

Voor de professionele tafeltennistafel voor competities bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u allerlei tafeltennistafels die voldoen aan de internationale specificaties. Deze wedstrijd tafeltennistafels onderscheiden zich door specifieke kenmerken. Deze kenmerken omvatten ITTF-goedgekeurde specificaties, materiaalkwaliteit en precisie.

De International Table Tennis Federation (ITTF) stelt strikte specificaties vast waaraan een wedstrijd tafel moeten voldoen. Een tafel moet bijvoorbeeld een specifieke dikte hebben, evenals de juiste afmetingen en oppervlakte. Het spelen op een tafel die niet voldoet aan deze specificaties kan invloed hebben op de balstuit en de balans van het spel.

Bij competitie tafeltennis is het van cruciaal belang om te spelen op een tafel van hoge kwaliteit die voldoet aan de juiste specificaties en professionele normen. De kwaliteit van de tafel beïnvloedt direct het spel en de speelervaring.

Waarom zijn ITTF specificaties belangrijk?

Het volgen van de ITTF-goedgekeurde specificaties voor een tafeltennistafel is uiterst belangrijk, vooral op wedstrijdniveau. Deze specificaties zorgen ervoor dat alle spelers op dezelfde standaard spelen en dat er geen ongelijk voordeel is voor een bepaalde speler of locatie. Door ervoor te zorgen dat alle tafeltennistafels aan dezelfde kwaliteitsnormen voldoen, kunnen spelers overal ter wereld op een eerlijke en competitieve manier tegen elkaar strijden.

Materiaalkwaliteit van de wedstrijd tafeltennistafel

De wedstrijd tafeltennistafel is zorgvuldig vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en state-of-the-art productietechnieken. Dit zorgt voor een sterke, stabiele constructie die bestand is tegen intensief gebruik en gaat lang mee.

Onze wedstrijdtafels zijn ontworpen met het oog op prestaties en functionaliteit. Het tafelblad is gemaakt van hoogwaardig hout met een glad oppervlak voor een consistente stuit en nauwkeurig balgedrag. Daarnaast zorgen de stevige poten en de verstelbare hoogte voor een stabiele speelomgeving, ongeacht de ondergrond of uw persoonlijke voorkeur.

Reken op de nauwkeurigheid van onze wedstrijd tafeltennistafels

De nauwkeurigheid van onze professionele tafeltennistafels is niet te evenaren. Deze tafels zijn speciaal ontworpen en voldoen aan de officiële afmetingen en specificaties die vereist zijn voor internationale wedstrijden. In vergelijking met reguliere tafeltennistafels zijn de wedstrijd varianten van cruciaal belang voor serieuze spelers. Als u serieus bent over tafeltennis en u wilt uw vaardigheden trainen, dan is investeren in een wedstrijd tafeltennistafel een absolute must.

Tip: hoewel wedstrijdtafels zijn ontworpen met serieuze spelers in gedachten, kunnen ze ook worden gebruikt voor recreatieve doeleinden. U zult genieten van de hoge kwaliteit en duurzaamheid van deze tafels, zelfs als u geen professionele speler bent.

Wedstrijdgebruik en prestaties

Professionele tafeltennistafels zijn geschikt voor wedstrijd gebruik dankzij hun ongekende stabiliteit, wat essentieel is voor serieuze spelers die op hoog niveau competitie spelen. Door de stevige constructie en solide materialen kunnen deze tafeltennistafels tegen een stootje en blijven ze stabiel, zelfs tijdens intense rally's.

Daarnaast zorgt de bounce van deze tafeltennistafels voor een optimale speelervaring. De bal stuitert gelijkmatig en voorspelbaar, waardoor spelers hun slagen nauwkeuriger kunnen plaatsen en hun techniek kunnen perfectioneren. Dit maakt het mogelijk om snelle rally’s en strategische spelsituaties te creëren, wat weer bijdraagt aan de prestaties van de spelers.

Wat zijn de afmetingen van een ITTF-goedgekeurde tafeltennistafel?

Om in aanmerking te komen voor een ITTF-keuring, moet een wedstrijd tafeltennistafel voldoen aan bepaalde afmetingen. Een standaard tafeltennistafel heeft een lengte van 2,74 meter, een breedte van 1,525 meter en moet een hoogte hebben van 76 centimeter. Deze afmetingen zijn zeer belangrijk omdat ze ervoor zorgen dat elke tafeltennistafel wereldwijd uniform is.

Het oppervlak van een tafeltennistafel is ook een cruciaal aspect van de ITTF-goedgekeurde specificaties. Het oppervlak moet een gelijkmatige weerkaatsing van de bal mogelijk maken en mag geen onnodige hobbels of oneffenheden hebben die het spel kunnen beïnvloeden. Om ervoor te zorgen dat dit wordt bereikt, moeten ITTF-goedgekeurde tafeltennistafels een matte afwerking hebben en voldoen aan strikte eisen met betrekking tot reflectie.

Het net van de professionele tafeltennistafel

Een ander belangrijk onderdeel van de ITTF-goedgekeurde specificaties is het net. Het net speelt een cruciale rol bij het scheiden van de speelhelften en het definiëren van de juiste hoogte. Volgens de ITTF-regels moet het net een hoogte hebben van 15,25 centimeter en stevig vastgemaakt worden aan de bovenkant van de tafeltennistafel. Daarnaast moet het net zo strak zijn gespannen dat het de bal terugkaatst als deze erboven wordt gespeeld.

Kan een professionele tafeltennistafel buiten worden gebruikt?

Hoewel onze wedstrijdtafels stevig en duurzaam zijn, zijn ze ontworpen voor gebruik binnenshuis. Blootstelling aan weer en vocht kan de tafel beschadigen en de speelkwaliteit beïnvloeden. Als u buiten wilt spelen, raden we aan om te kiezen voor een speciale outdoor tafeltennistafel die beter bestand is tegen de elementen.

Een van de belangrijkste voordelen van een outdoor tafeltennistafel is dat deze bestand is tegen vocht. In tegenstelling tot indoor tafeltennistafels, die gevoelig zijn voor vocht en kunnen worden beschadigd door regen, kan een outdoor tafeltennistafel goed tegen plensbuien. Dit komt omdat dit type tafeltennistafel gemaakt is van duurzame materialen zoals ACP met speciale coating, kunststof en poedergecoat staal.

Deze materialen maken de tafel vochtafstotend en garanderen dat hij lang meegaat, zelfs bij slecht weer. Ook zijn deze coatings ontworpen om te voorkomen dat het zonlicht weerkaatst op het speeloppervlak van de tafeltennistafel. Dit betekent dat uw zicht niet wordt belemmerd wanneer de zon fel schijnt

Onderhoud van de professionele tafeltennistafel

Het onderhouden van uw tafeltennistafel is belangrijk om de levensduur te verlengen en om optimale prestaties te behouden. Veeg de tafel regelmatig af met een zachte doek om stof, zweet en andere vuildeeltjes te verwijderen die mogelijk het speeloppervlak kunnen beschadigen. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën of schurende materialen bij het schoonmaken, omdat dit de tafel kan beschadigen. Daarnaast kunt u ook een beschermhoes gebruiken wanneer de tafel niet in gebruik is, om deze te beschermen tegen stof, vocht en andere externe factoren.

Het speeloppervlak van uw tafeltennistafel is de belangrijkste component en moet daarom regelmatig worden gecontroleerd en onderhouden. Controleer op oneffenheden, krassen of beschadigingen op het oppervlak en herstel deze indien nodig. Door het speeloppervlak regelmatig te behandelen met een tafeltennisblad reinigen en te polijsten kunt u de levensduur van uw tafel verlengen en de speelprestaties verbeteren.

Bestel uw professionele tafeltennistafel.

Als u op zoek bent naar de ultieme tafeltennis ervaring, kies dan voor een professionele tafeltennistafel van Tafeltennistafel.nl. Met onze precieze afmetingen, hoogwaardige constructie en professionele uitstraling, bieden deze tafels de ideale speelomgeving voor serieuze spelers. En bij ons kunt u ook de juiste accessoires aanschaffen.