Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Inklapbare tafeltennistafel

Op zoek naar een inklapbare tafeltennistafel? Bij Tafeltennistafel.nl ben je op het juiste adres. Met een ruim aanbod tafeltennistafels is er voldoende keus. 

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.

Bent u al een tijdje op zoek naar een tafeltennistafel die inklapbaar is? Tafeltennistafel.nl heeft verschillende soorten op voorraad die kleiner te maken zijn, doordat de helften los van elkaar kunnen bewegen. Tafeltennis is voor jong en oud. Onze inklapbare tafeltennistafels zijn handig voor als u niet al te veel opbergruimte heeft maar toch een gezellig potje met familie en vrienden wilt spelen. U klapt de tafeltennistafel uit en spelen maar! Klaar met spelen? Klap de tafel dicht en klaar is kees. Wij bieden verschillende inklapbare tafeltennistafels voor indoor en outdoor, voor ieder wat wils! Wacht niet langer en neem een kijkje op Tafeltennistafel.nl.

Handige inklapbare tafeltennistafel

Een inklapbare tafeltennistafel is handig voor thuis of op kantoor. U kunt hem makkelijk inklappen en opbergen in de schuur of opbergkast. Ideaal voor het geval u niet zoveel ruimte heeft en toch wilt genieten van een lekker potje tafeltennis. De inklapbare tafeltennistafels zijn dus super praktisch! Bij Tafeltennistafel.nl bieden wij inklapbare tafeltennistafels voor indoor en outdoor gebruik. We hebben duurdere tafeltennistafels voor professioneel gebruik en ook goedkopere tafeltennistafels voor het recreatieve gebruik. Bekijk alle opties op onze website.

Inklapbare tafeltennistafels

Overweegt u een inklapbare tafeltennistafel te kopen? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Super handig voor in huis want je kan de tafeltennistafel gemakkelijk inklappen en opbergen. We hebben de inklapbare tafeltennistafels in drie verschillende kleuren, groen, blauw of zwart. Aan u de keuze. Houdt u er wel van een balletje te slaan ? Overweeg dan zeker een goede tafeltennistafel die ook nog eens handig inklapbaar is.

Eén van de voordelen van een inklapbare tafeltennistafel is dat de tafel ruimtebesparend is. De inklapbare tafeltennistafels zijn ook lichter dan niet-inklapbare tafels. Dit is handig bij het verrijden en het opbergen van de tafel. Onze tafeltennistafels gaan jaren mee als er zuinig mee om wordt gegaan en er zo nu en dan onderhoud wordt gepleegd aan de tafel. Een absolute aanwinst dus ! Onze inklapbare tafeltennistafels zijn gemaakt van duurzaam materiaal zodat ze zo lang mogelijk meegaan. Ook zijn de poten van de meeste tafeltennistafels verstelbaar en kunnen ze worden vergrendeld zodat ze extra stabiel zijn tijdens een potje tafeltennis.

De perfecte inklapbare tafeltennistafels voor u

Wilt u al een tijdje een inklapbare tafeltennistafel aanschaffen? En heeft u graag een tafel met een goede prijs-kwaliteitverhouding ? Dan heeft tafeltennistafel.nl heel wat tafeltennistafels klaarstaan. Wilt u graag nog wat extra informatie? Wij hebben specialisten voor u klaarstaan die u met uw problemen kunnen helpen. Dus wacht niet langer en nodig vrienden, familie of collega’s uit voor een heerlijk potje tafeltennis. Bent u klaar? Dan kunt u gemakkelijk de tafel inklappen en opbergen. Klaar voor weer een nieuw potje!