Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Tips en technieken voor het spelen op een betonnen tafel

Tafeltennis is een heel leuk spel dat u snel moet spelen. U moet goed zijn in het sturen van de bal en ervoor zorgen dat hij precies gaat waar u wilt. Als u wilt leren hoe u beter kunt worden in tafeltennis, kunt u proberen om op een tafel van beton te spelen. Deze tafels zijn erg sterk en gaan lang mee. Hier zijn een paar handige tips om beter te worden als u op zo'n tafel speelt.

Kies de juiste uitrusting

Voordat u begint, moet u ervoor zorgen dat u de juiste spullen hebt. Kies een goed tafeltennisbatje en gebruik ballen die goed zijn voor het spel. Zorg er ook voor dat u kleren draagt waarin u zich prettig voelt en schoenen hebt waarmee u makkelijk kunt bewegen.

Pas uw spel aan

Tafeltennissen op een betonnen tafel kan anders zijn dan op een normale tafel. De bal stuitert en beweegt anders op het betonnen oppervlak. Verander uw slagen en bewegingen om hiermee om te gaan. Probeer verschillende slagen uit en kijk hoe de bal reageert. Dit helpt u om te weten wat u kunt verwachten en om uw spel aan te passen.

Focus op service en ontvangen

De service is heel belangrijk bij tafeltennis, zelfs als u speelt op een betonnen tafel. Probeer verschillende manieren van opslaan uit om uw tegenstander te verrassen en een slim voordeel te krijgen. Ook is het handig om goed te zijn in het terug slaan van de bal als de tegenstander opslaat. Leer hoe u de bal goed kunt terugspelen en hoe u ervoor kunt zorgen dat u de baas blijft.

Werk aan uw voetenwerk

Bij tafeltennis is het belangrijk hoe u uw voeten gebruikt. Op een betonnen tafel moet u extra goed letten op hoe u beweegt. Beweeg snel en handig rond de tafel, pas waar u staat aan en probeer te raden waar uw tegenstander heen gaat. Goed voetenwerk zorgt ervoor dat u de bal op de goede plek kunt raken en dat uw slagen goed gaan.

Speel strategisch

Naast goed kunnen spelen, is slim nadenken ook heel belangrijk. Kijk goed naar hoe uw tegenstander speelt en bedenk hoe u daar slim op kunt reageren. Probeer verschillende plannen uit en kijk hoe uw tegenstander reageert op wat u doet.

Een tafeltennistafel van Tafeltennistafel.nl

Wist u dat u bij Tafeltennistafel.nl gratis verzending ontvangt bij een bestelling vanaf €100 en dat u uw bestelling bij u kunt laten leveren op het gewenste moment? Wacht dus niet langer en bestel snel uw tafeltennistafel op Tafeltennistafel.nl!

Heeft u nog andere vragen of kunnen we u ergens anders mee helpen? Tafeltennistafel.nl helpt u graag! Onze klantenservice staat elke vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies.

Opmerkingen

Geen opmerkingen