Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Betonnen tafeltennistafel rond groen

€ 2.722,50
Op voorraad
Of wilt u 1x dit item toevoegen aan uw offerte?
Fabrieksgarantie
Snel geleverd
Gratis bezorging vanaf €99,-
Sinds 2009 erkend vakspecialist
Indicatie verzendkosten: Gratis verzending
SKU
PP.R.GR

Deze betonnen tafeltennistafel in het groen is rond en een goede tafel om buiten te plaatsen. Dankzij de manier van vervaardiging is deze tafeltennistafel bestendig tegen vandalisme en diverse weersomstandigheden. Het is een tafel welke u kunt tegenkomen in diverse scholen, campings en verenigingen.


Deze tafel wordt uit voorraad geleverd naar Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Dit wordt gedaan door ons eigen transportbedrijf zodat de tafel gegarandeerd goed geplaatst wordt op uw gewenste locatie. Elke dag wordt in een regio geleverd wat ervoor zorgt dat u binnen vier werkweken uw tafel geleverd krijgt. Wij nemen één of twee dagen van te voren telefonisch contact op om een leverafspraak te maken. Stel dat de levering van de betonnen tafeltennistafel op dat moment voor u niet uitkomt of te vroeg is, schuiven wij de bezorging automatisch door naar de volgende rit in uw regio. Ook dan wordt u weer gewoon 1 of 2 dagen vooraf gebeld. Bezorging en plaatsing binnen Nederland en Vlaanderen met uitzondering van de Waddeneilanden is in de prijs inbegrepen. Plaatsing gebeurt middels de laad-loskraan op de vrachtwagen met een reikwijdte van maximaal 5 meter. Daarna kan de betontafeltennistafel met een palletwagen verder worden gerold, mits de route toegankelijk is (vlak, verhard en zonder hindernissen). Het is wenselijk om bij de levering 1 persoon aanwezig te laten zijn, om de juiste plek aan te geven. Wanneer de tafeltennistafel van beton doorgerold moet worden naar de juiste plek, dan moet er minimaal 1 persoon aanwezig zijn om een zetje mee te geven. Levering en plaatsing franco in Nederland en Vlaanderen (België). Voor leveringen op de Waddeneilanden komen de bootkosten voor uw rekening. Voor leveringen in andere regio's dient u eerst contact met ons op te nemen. Uw bestelling wordt gegarandeerd binnen 4 werkweken aangeboden voor levering. Wanneer het niet mogelijk is het product op de gewenste plaats te krijgen, wordt deze zo dicht mogelijk bij die plaats gelost. Verdere plaatsing en daarbij komende kosten zijn voor uw rekening. Wanneer u op dit moment de bestelling besluit te annuleren worden de kosten in rekening gebracht.


Bekijk deze tafel ook in het blauw of met rechte hoeken.

Betonnen tafeltennistafel rond groen
Betonnen tafeltennistafel rond groen
€ 2.722,50
Blogs 4

Product Specificaties

SKU
PP.R.GR
Kleur
Groen
Garantie
1 jaar
Geschikt voor
Permanent buiten
Materiaal speelblad
Beton 85 mm
Materiaal frame
Beton
Verrijdbaar
Nee
Inklapbaar
Nee
Gewicht
1800 kg
Merk
HeBlad