Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Betonnen tafeltennistafel rechte hoeken naturel

€ 1.694,00
Op voorraad
Of wilt u 1x dit item toevoegen aan uw offerte?
SKU
PP.NT
Betonnen tafeltennistafel naturel met rechte hoeken zijn de meest voorkomende betonnen pingpongtafels die u ziet op schoolpleinen, verenigingen De tafel is uit één geheel vervaardigd, de wapening en twee componenten lak zorgen voor hoge kwaliteit. Tevens zijn ze ook bestemd tegen vandalisme en weersomstandigheden.
Deze beton tafeltennistafel worden geleverd in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland met onze eigen vrachtwagens. Al onze tafeltennistafels zijn uit voorraad leverbaar. Onze eigen transportdienst levert dagelijks per regio, waardoor de beton tafeltennistafel altijd binnen 4 werkweken wordt geleverd. U wordt één of twee werkdagen van te voren gebeld om de leverdatum af te spreken. Indien de leverdatum u niet schikt wordt de bezorging doorgeschoven naar de eerstvolgende rit in uw regio.
Bezorging en plaatsing binnen Nederland en Vlaanderen met uitzondering van de Waddeneilanden is in de prijs inbegrepen. Plaatsing gebeurt middels de laad-loskraan op de vrachtwagen met een reikwijdte van maximaal 5 meter. Daarna kan de betontafeltennistafel met een palletwagen verder worden gerold, mits de route toegankelijk is (vlak, verhard en zonder hindernissen). Indien mogelijk zou het fijn zijn dat iemand aanwezig is wanneer de tafel geleverd wordt zodat die op de juiste plek geplaatst kan worden. Bij het doorrollen van de betonnen tafeltennistafel moet er minimaal één persoon aanwezig zijn om een zetje mee te geven.
Levering en plaatsing franco in Nederland en Vlaanderen (België). Voor leveringen op de Waddeneilanden komen de bootkosten voor uw rekening. Voor leveringen in andere regio's dient u eerst contact met ons op te nemen.
Uw bestelling wordt gegarandeerd binnen 4 werkweken aangeboden voor levering.
Wanneer het niet mogelijk is het product op de gewenste plaats te krijgen, wordt deze zo dicht mogelijk bij die plaats gelost. Verdere plaatsing en daarbij komende kosten zijn voor uw rekening. Wanneer u op dit moment de bestelling besluit te annuleren worden de kosten in rekening gebracht.
Betonnen tafeltennistafel rechte hoeken naturel
Betonnen tafeltennistafel rechte hoeken naturel
€ 1.694,00

Product Specificaties

SKU
PP.NT
Kleur
naturel
Garantie
1 jaar
Geschikt voor
Permanent buiten
Materiaal speelblad
Beton 85 mm
Materiaal frame
Beton
Verrijdbaar
Nee
inklapbaar
Nee
Gewicht
1400 kg
Merk
HeBlad