Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Betonnen tafeltennistafel afgeronde hoeken groen

€ 1.936,00
Op voorraad
SKU
PP.AR.GR

Sinds 1994 worden deze betonnen tafeltennistafels met afgeronde hoeken geproduceerd. Het is een zeer geschikte pingpongtafel om deze te plaatsen bij verenigingen, camping of op scholen. Dankzij de elementen waaruit de tafel is vervaardigd is deze bestendig tegen vandalisme en diverse weersomstandigheden.


Wij leveren deze tafeltennistafels in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland met ons eigen transportdienst. Elke dag leveren wij in een specifieke regio. Dit zorgt ervoo dat u altijd binnen 4 werkweken uw bestelde tafeltennistafel zult ontvangen. Wji zullen één of twee werkdagen van te voren telefonisch contact opnemen om de exacte leverdag door te geven. Indien de eerste leverdatum niet mogelijk is zullen wij de levering doorschuiven naar de volgende planning in uw regio. Ook dan wordt u 1 of 2 dagen vooraf gebeld. Bezorging en plaatsing binnen Nederland en Vlaanderen met uitzondering van de Waddeneilanden is in de prijs inbegrepen. Daarna kan de betontafeltennistafel met een palletwagen verder worden gerold, mits de route toegankelijk is (vlak, verhard en zonder hindernissen). Het is wenselijk om bij de levering 1 persoon aanwezig te laten zijn, om de juiste plek aan te geven. Wanneer de tafeltennistafel van beton doorgerold moet worden naar de juiste plek, dan moet er minimaal 1 persoon aanwezig zijn om een zetje mee te geven. Levering en plaatsing franco in Nederland en Vlaanderen (België). Voor leveringen op de Waddeneilanden komen de bootkosten voor uw rekening. Voor leveringen in andere regio's dient u eerst contact met ons op te nemen. Uw bestelling wordt gegarandeerd binnen 4 werkweken aangeboden voor levering. Wanneer het niet mogelijk is het product op de gewenste plaats te krijgen, wordt deze zo dicht mogelijk bij die plaats gelost. Verdere plaatsing en daarbij komende kosten zijn voor uw rekening. Wanneer u op dit moment de bestelling besluit te annuleren worden de kosten in rekening gebracht.


Bekijk deze tafel in de kleur blauw.

Betonnen tafeltennistafel afgeronde hoeken groen
Betonnen tafeltennistafel afgeronde hoeken groen
€ 1.936,00

Product Specificaties

SKU
PP.AR.GR
Kleur
Groen
Garantie
1 jaar
Geschikt voor
Permanent buiten
Materiaal speelblad
Beton 85 mm
Materiaal frame
Beton
Verrijdbaar
Nee
inklapbaar
Nee
Gewicht
1370 kg
Merk
HeBlad