Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Betonnen tafeltennistafel rond blauw

€ 2.722,50
Op voorraad
Of wilt u 1x dit item toevoegen aan uw offerte?
Fabrieksgarantie
Snel geleverd
Gratis bezorging vanaf €99,-
Sinds 2009 erkend vakspecialist
Indicatie verzendkosten: Gratis verzending
SKU
PP.R.BL
Betonnen tafeltennistafel rond blauw is uit één geheel vervaardigd. Dankzij de wapening en twee componenten lak zorgt het ervoor dat deze tafels kwalitatief erg hoog zijn. Deze pingpongtafels van beton zijn vandalisme en weer bestendig.
Wij bezorgen de betonnen tafeltennistafels met eigen vrachtwagens naar onze klanten. Al onze betonnen tafeltennistafels zijn uit voorraad leverbaar. Elke dag wordt in een specifieke regio geleverd zodat u altijd binnen 4 werkweken uw tafeltennistafel zult ontvangen. Wij berichten u telefonisch één of twee werkdagen van te voren. Stel dat de levering van de betonnen tafeltennistafel op dat moment voor u niet uitkomt of te vroeg is, schuiven wij de bezorging automatisch door naar de volgende rit in uw regio. Ook dan wordt u weer gewoon 1 of 2 dagen vooraf gebeld. Bezorging en plaatsing binnen Nederland en Vlaanderen met uitzondering van de Waddeneilanden is in de prijs inbegrepen. Plaatsing gebeurt middels de laad-loskraan op de vrachtwagen met een reikwijdte van maximaal 5 meter. Daarna kan de betontafeltennistafel met een palletwagen verder worden gerold, mits de route toegankelijk is (vlak, verhard en zonder hindernissen). Het is wenselijk om bij de levering 1 persoon aanwezig te laten zijn, om de juiste plek aan te geven. Wanneer de tafeltennistafel van beton doorgerold moet worden naar de juiste plek, dan moet er minimaal 1 persoon aanwezig zijn om een zetje mee te geven. Levering en plaatsing franco in Nederland en Vlaanderen (België). Voor leveringen op de Waddeneilanden komen de bootkosten voor uw rekening. Voor leveringen in andere regio's dient u eerst contact met ons op te nemen. Uw bestelling wordt gegarandeerd binnen 4 werkweken aangeboden voor levering. Wanneer het niet mogelijk is het product op de gewenste plaats te krijgen, wordt deze zo dicht mogelijk bij die plaats gelost. Verdere plaatsing en daarbij komende kosten zijn voor uw rekening. Wanneer u op dit moment de bestelling besluit te annuleren worden de kosten in rekening gebracht.
Betonnen tafeltennistafel rond blauw
Betonnen tafeltennistafel rond blauw
€ 2.722,50
Blogs 4

Product Specificaties

SKU
PP.R.BL
Kleur
Blauw
Garantie
1 jaar
Geschikt voor
Permanent buiten
Materiaal speelblad
Beton 85 mm
Materiaal frame
Beton
Verrijdbaar
Nee
Inklapbaar
Nee
Gewicht
1800 kg
Merk
HeBlad