Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Tafeltennistafel combineren met andere activiteiten

Tafeltennistafel combineren met andere activiteiten

Buiten spelen is altijd leuk. U kunt dan van de natuur genieten, lekker bewegen en samen met vrienden en familie plezier hebben. Stel u voor dat u uw liefde voor buiten spelen kunt combineren met een spannende sport zoals tafeltennis. Dat kan! U kunt een betonnen tafeltennistafel gebruiken en daarbij ook andere leuke dingen doen zoals picknicken en fietsen. Laten we eens kijken hoe u deze leuke mix kunt maken.

Betonnen tafeltennistafels en picknicken

Een betonnen tafeltennistafel is niet alleen om tafeltennis te spelen. U kunt er ook lekker relaxen en een leuke picknick houden. Leg een kleed naast de tafel, neem lekker eten en drinken mee en u hebt alles voor een lekkere maaltijd buiten. Na het eten kunt u uw vrienden vragen om tafeltennis te spelen.

Fietsen en tafeltennis

Vind u fietsen leuk? Dan is het een goed idee om tijdens uw fietstocht even te stoppen bij een betonnen tafeltennistafel. U kunt uw route zo plannen dat u langs parken of plekken fietst waar deze tafels staan. Even pauzeren om tafeltennis te spelen kan je fietstochtjes leuker maken en uw benen even rust geven.

Tafeltennis en sportdagen

U kunt een sportdag buiten regelen en daarbij ook een betonnen tafeltennistafel gebruiken. Dat is een leuke manier om mensen in beweging te houden en ze verschillende sporten te laten doen, zoals tafeltennis. U kunt de groep in teams verdelen en een leuk tafeltennistoernooi houden. Dat zal niet alleen de wedstrijdgeest aanwakkeren, maar ook voor veel plezier en gelach zorgen.

Tafeltennis en yoga

U kunt rust en beweging samenvoegen door tafeltennis en yoga te combineren. Gebruik de tafeltennistafel als ondersteuning voor uw yogaposes. Het sterke oppervlak is handig voor rekken en balansoefeningen. Na een rustige yogasessie kunt u energie opdoen door tafeltennis te spelen.

Tafeltennis en creatieve workshops

 

U kunt leuke workshops organiseren, zoals schilderen, tekenen of knutselen, buiten in de frisse lucht. Voeg wat speelsheid toe door een betonnen tafeltennistafel te gebruiken. Neem soms een pauze en speel tafeltennis om uw creatieve geest op te frissen. Hierdoor krijgt u nieuwe energie en kunt u zich beter concentreren op uw creatieve werk.

Een tafeltennistafel van Tafeltennistafel.nl

Wist u dat u bij Tafeltennistafel.nl gratis verzending ontvangt bij een bestelling vanaf €100 en dat u uw bestelling bij u kunt laten leveren op het gewenste moment? Wacht dus niet langer en bestel snel uw tafeltennistafel op Tafeltennistafel.nl!

Heeft u nog andere vragen of kunnen we u ergens anders mee helpen? Tafeltennistafel.nl helpt u graag! Onze klantenservice staat elke vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies.

Opmerkingen

Geen opmerkingen