Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Verschillende soorten tafeltennistafels

Tafeltennis is een leuke sport die veel mensen graag spelen. Bij tafeltennis speelt u met een balletje en een platte tafel. Er zijn verschillende soorten tafels om uit te kiezen, zoals tafels voor binnen of buiten, tafels die u kunt inklappen, en speciale tafels voor experts. Laten we eens kijken naar de verschillende tafels die er zijn en welke het beste bij u past.

Indoor tafeltennistafels

De tafeltennistafel voor binnen is waarschijnlijk de tafel die de meeste mensen kennen en gebruiken. Deze tafels zijn gemaakt om binnen te gebruiken, zoals in sportzalen, speelkamers of thuis. Ze hebben een gladde en platte bovenkant waarop u speelt. Deze tafels zijn meestal gemaakt van hout en hebben een net in het midden die een scheding vormt tussen de twee tafel helften.

Outdoor tafeltennistafels

Voor mensen die tafeltennis buiten willen spelen, zijn er outdoor tafels ontworpen. Deze tafels zijn gemaakt om buiten te staan en kunnen goed tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zijn gemaakt van materialen die niet snel kapot zullen gaan, zoals stevig hout, metaal of plastic. Deze tafels hebben soms een speciale laag erop, zodat ze niet verkleuren door de zon en niet nat worden als het regent. Daardoor kunnen ze langer meegaan en blijven ze er goed uit zien.

Opklapbare tafeltennistafels

Voor mensen die niet zoveel ruimte hebben, is een tafeltennistafel die u kunt inklappen een goede keuze. Deze tafels zijn handig als u bijvoorbeeld in een klein appartement woont of weinig plaats hebt in de speelkamer of de garage. Deze tafels zijn meestal niet zo zwaar en groot, maar u kunt er nog steeds leuk op spelen.

Professionele tafeltennistafels

Voor mensen die echt serieus zijn over tafeltennis en meedoen aan wedstrijden, zijn er speciale tafels. Deze tafels moeten aan strenge regels voldoen die zijn gemaakt door tafeltennisclubs over de hele wereld. Ze zijn precies zo groot en hoog als het moet en hebben een glad oppervlak waarop u goed kunt spelen. Deze tafels worden gebruikt in echte wedstrijden en door mensen die heel goed zijn in tafeltennis. Ze willen hun allerbeste spel laten zien.

Mini tafeltennistafels

Als u gewoon een leuk en simpel potje tafeltennis wilt spelen, kunt u een kleine tafel gebruiken. Deze kleine tafels zijn handig voor kinderen, mensen die net beginnen, of voor als u gewoon wat plezier wilt hebben. U kunt ze makkelijk bovenop een andere tafel zetten. Zo kunt u relaxed en zonder veel ruimte te gebruiken van het spel genieten.

Een tafeltennistafel van Tafeltennistafel.nl

Wist u dat u bij Tafeltennistafel.nl gratis verzending ontvangt bij een bestelling vanaf €100 en dat u uw bestelling bij u kunt laten leveren op het gewenste moment? Wacht dus niet langer en bestel snel uw tafeltennistafel op Tafeltennistafel.nl!

Heeft u nog andere vragen of kunnen we u ergens anders mee helpen? Tafeltennistafel.nl helpt u graag! Onze klantenservice staat elke vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies.

Opmerkingen

Geen opmerkingen