Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Deze 4 accessoires zijn essentieel bij het spelen van een potje tafeltennis

Tafeltennis is een sport die draait om snelheid, precisie en strategie. Door het gebruiken van de beste batjes en tafeltennisballen brengt u uw tafeltennis skills naar een nog hoger niveau. In dit blogartikel bespreken we de beste accessoires die uw spel nog beter maken. Dus lees snel verder!

De netpost set

Een essentieel accessoire voor elke tafeltennistafel is een hoogwaardige netpost set. Een netpost set is een set van twee palen met bevestigingsmechanismen voor het bevestigen van een net in de sport tafeltennis. Deze set wordt aan zijkanten van het speelveld bevestigd om het net op zijn plaats te houden en een duidelijke scheiding tussen de teams te creëren.

Een stevig en goed ontworpen net zorgt voor een strakke en gelijkmatige verdeling van het speelveld. Kies voor een netpost set die gemakkelijk te bevestigen is en stevig op zijn plaats blijft tijdens het spel.

Batjes en rubbers

Welk batje of rubber u kiest, is een persoonlijke keuze. De keuze kan uw spel en speelstijl beïnvloeden. Sommige batjes zijn meer geschikt voor beginners, terwijl er ook batjes zijn voor gevorderde spelers.

Bij al onze batjes vind je een duidelijke omschrijving, zodat je van tevoren weet welke speeleigenschappen je kan verwachten van het batje voor tafeltennis. r beginners bieden we het 2-ster en 3-ster tafeltennis batje te koop aan, terwijl de gevorderde spelers beter voor een tafeltennis batje gaan met 4 of 5 sterren. Voor club- en wedstrijd spelers hebben wij de ITTF goedgekeurde 6-ster en 7-ster pingpongbatjes.

 

Als je een tafeltennistafel bestelt, wordt er standaard geen accessoires meegeleverd. Veel van onze klanten bestellen daarom vaak een tafeltennis bat set. Deze sets bestaan uit 2 batjes en pingpong ballen. Wel zo handig als je direct wilt spelen!

 

Tafeltennisballen

Hoewel het voor de hand ligt, is het belangrijk om te investeren in kwalitatieve tafeltennisballen. Tafeltennisballen zijn er in verschillende kwaliteiten en kunnen variëren in snelheid, stuiterend effect en duurzaamheid. Het hebben van reserveballen is ook handig, zodat je snel kunt doorgaan met spelen als er een bal kapot gaat.

Beschermende hoes

Om je tafeltennistafel in optimale conditie te houden, is het raadzaam een beschermende hoes aan te schaffen. Een hoes beschermt je tafel tegen stof, vuil en krassen wanneer deze niet in gebruik is. Zorg ervoor dat de hoes gemaakt is van duurzaam en waterbestendig materiaal, zodat je tafel zelfs buiten beschermd blijft tegen regen en vuil

Tafeltennis accessoires kopen bij Tafeltennistafel.nl

Met de juiste accessoires kun je je tafeltenniservaring naar nieuwe hoogten tillen. Het kiezen van de juiste accessoires voor je tafeltennistafel is essentieel om je spel te verbeteren en meer plezier te beleven aan deze dynamische sport

Opmerkingen

Geen opmerkingen