Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Pegasi tafeltennis

Alles op het gebied van tafeltennis, het Pegasi tafeltennis assortiment is ruim en compleet. Zo heeft Pegasi Sport een ruim aanbod indoor- en outdoor tafeltennistafels, tafeltennisnetjes, pingpong ballen en niet te vergeten de diverse tafeltennisbatjes voor beginnende en gevorderde spelers.  


Pegasi is ontwikkeld door Nederlandse vakspecialisten met jaren lange verkoop ervaring en kennis van alle tafeltennistafels op de Europese markt. Op basis van opgedane kennis, verkoop ervaring en wensen uit de markt is een prachtige lijn tafeltennistafels met bijbehorende accessoires ontwikkeld. Er is met veel zorg en kunde gekeken naar de behoeften en gemakken voor eindgebruikers. 1. Tafeltennistafel Pegasi 800 Outdoor Blue
  Tafeltennistafel Pegasi 800 Outdoor Blue
  Art.nr. (SKU): PEG-T800OUT-BLUE
  Beoordeling:
  80%
  Aanbieding
  Reguliere prijs € 549,00 Speciale prijs € 529,00
per pagina

 

Het Pegasi assortiment biedt veel mogelijkheden:

 

Instapmodellen:
Door enkel opties op de tafel te maken die nodig zijn voor praktische zaken zoals opbergen, in- en uitklappen, veiligheid en gebruiksgemak hebben de instapmodellen een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding. In tegenstelling tot de meeste andere merken hebben de goedkope Pegasi tafeltennistafels wel een randlijst. Een randlijst onder het speelveld geeft een tafel stabiliteit en voorkomt kromtrekken van het speelveld. De meeste tafeltennistafels in de lage prijsklasse wordt deze randlijst weggelaten. Dit drukte de productie kosten maar gaat ten koste van stabiliteit en duurzaamheid. Dit is een van de punten waarop Pegasi zich onderscheid t.o.v. concurrenten, u krijgt de best mogelijke kwaliteit voor een betaalbare prijs.

 

Midden segment:

Voor de spelers die hoge eisen stellen aan opties, duurzaamheid en speeleigenschappen is er ook een ruime keuze Pegasi tafeltennistafels. Meer eisen en verwachtingen brengen ook extra kosten met zich mee, het is dus logisch dat er een prijs opbouw zit in de verschillende modellen. De prijsopbouw wordt bepaald door de materialen en extra opties voor gebruikersgemak, speeleigenschappen en duurzaamheid. U kunt hierbij denken een dikker speelveld, zwaarder frame, grotere wielen, in hoogte verstelbare poten en opberg ruimte voor bats en ballen.    

Toplijn:

Voor de absolute fijn proevers hebben wij de Pegasi 1200 Indoor Pro Black, dit model voldoet aan de hoogte kwaliteitseisen. De speeleigenschappen van deze tafel zijn net als de afwerking en kleur samenstelling uitmuntend te noemen. Dit model is ontwikkeld voor intensief gebruik op scholen, instellingen en bedrijven.    

 

 

Kleuren speelvelden:
Over smaak valt niet te twisten dus hebben wij maar liefst 3 verschillende kleur opties voor het speelveld van de tafeltennistafels.


De meeste modellen zijn in de kleur blauw, groen of zwart verkrijgbaar.