Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Ronde tafeltennistafel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. betonnen tafel outdoor blauw afgeronde hoeken
  Betonnen tafeltennistafel afgeronde hoeken blauw
  Art.nr. (SKU): PP.AR.BL
  Beoordeling:
  90.0000%
  € 2.057,00
 2. Betonnen Tafeltennistafel Groen afgeronde hoeken
  € 2.057,00
 3. betonnen tafeltennis rond outdoor blauw
  Betonnen tafeltennistafel rond blauw
  Art.nr. (SKU): PP.R.BL
  € 2.722,50
 4. betonnen tafeltennistafel rond
  Betonnen tafeltennistafel rond groen
  Art.nr. (SKU): PP.R.GR
  € 2.722,50
 5. Betonnen tafeltennistafel afgeronde hoeken naturel
  € 1.996,50
 6. Betonnen tafeltennistafel rond naturel
  Betonnen tafeltennistafel rond naturel
  Art.nr. (SKU): PP.R.NT
  € 2.662,00

Als tafeltennis liefhebber bent u altijd op zoek naar nieuwe manieren om van dit geweldige spel te genieten. Daarom biedt Tafeltennistafel.nl een gevarieerd assortiment aan tafeltennistafels aan om tafeltennis op nieuwe manieren te blijven spelen! Naast de traditionele rechthoekige tafels die we allemaal kennen, is er ook de optie om een ronde tafeltennistafel te kopen. Deze ronde pingpongtafel is verkrijgbaar in verschillende modellen, maten en specificaties.

Waarom een ronde tafeltennistafel kopen?

Waarom zou u een ronde tafeltennistafel kopen en niet de klassieke rechthoekige tafeltennistafel? Een van de leukste aspecten van een deze tafeltennistafel is de betere balverdeling. Bij een rechthoekige tafel heeft het midden van de tafel de neiging om overspeeld te raken, terwijl de hoeken vaak minder gebruikt worden. Een ronde tafel biedt een gelijkmatiger verdeling van de ballen, waardoor de speelervaring eerlijker en grappiger wordt.

Door de unieke vorm van een ronde pingpongtafel kunnen spelers hun reactietijd verbeteren. Omdat de afstanden tussen de speler en de verschillende punten van de tafel gelijk zijn, kunnen spelers zich snel aanpassen aan de positie van de bal en sneller reageren. Dit is vooral handig bij snelle rally's en snelle bewegingen tijdens het spel.

Ook kunt u met een deze pingpongtafel gemakkelijk met meerdere spelers tegelijk spelen. Doordat u er makkelijk omheen kunt lopen, kan u met vele een spelletje rond de tafel doen zonder dat iemand zich stoot tegen een hoe van de tafel.

Meer variatie in speelstijlen bij pingpong met een ronde tafel!

Omdat een ronde tafeltennistafel geen hoeken heeft, wordt het spel dynamischer en biedt het meer mogelijkheden voor verschillende speelstijlen. U kunt de pingpongbal op verschillende manieren langs de randen van de tafel spelen, wat zorgt voor interessante en gevarieerde rally's. Bovendien kunnen spelers strategische schoten maken die anders niet mogelijk zouden zijn op een rechthoekige tafeltennistafel.

Een speelstijl die goed werkt op een deze tafeltennistafel is de rondspeler. In plaats van rechtstreeks tegenover elkaar te staan, bewegen de spelers zich rond de tafel tijdens het spel. Dit zorgt voor een dynamische en interactieve ervaring, weet u nog? Van het schoolplein vroeger? Zo hebben spelers meer bewegingsruimte en kunnen zij hun positie aanpassen om de bal goed te kunnen raken.

In teams spelen met een ronde pingpongtafel

Verdeel de tafel in twee helften en speel met teams van twee spelers. Elk teamlid neemt een helft van de tafel en moet samenwerken om de tegenstanders te verslaan. Dit voegt een extra dimensie toe aan het spel, omdat u naast uw eigen slagvaardigheid ook op die van uw teamgenoot moet vertrouwen. Bent u er klaar voor?

Ronde pingpongtafels zijn geschikt voor kleineren ruimtes

Wist u trouwens dat de ronde tafeltennistafel geschikt is voor kleinere ruimtes? Ze zijn namelijk een stuk compacter dan een rechthoekige tafel. Dit maakt het een fijne oplossing voor mensen die niet veel ruimte hebben, zoals in kleinere kantoren, buitenruimtes of speelkamers. Als u een nieuwe uitdaging wilt aangaan en uw tafeltennis vaardigheden wilt verbeteren, kan een deze tafeltennistafel de perfecte keuze zijn. Het zal een nieuwe dimensie toevoegen aan uw spel en u uitdagen om u aan te passen aan de unieke spelvorm.

En vergeet niet om bij de bijpassende accessoires aan te schaffen, zoals tafeltennisbatjes en pingbogballetjes.

Sterke en robuuste tafeltennistafels

Heblad biedt unieke, robuuste en vooral duurzame betonnen ronde tafeltennistafels aan. Deze ronde betonnen tafeltennistafel heeft een diameter van maar liefst 2.60 meter. Dit formaat maakt het mogelijk om met meerdere spelers tegelijkertijd te spelen en zorgt voor een uitdagend en dynamisch spelletje. Wat deze tafel echt speciaal maakt, is dat de ronde pingpongtafel volledig gemaakt is van één stuk beton. Dit betekent dat de tafel net zo sterk en duurzaam is als de klassieke rechthoekige modellen.

Het massieve ontwerp zorgt ervoor dat vandalen niet worden uitgenodigd om vernielingen aan te brengen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over schade of onderhoud, en kunt u jarenlang genieten van speelplezier. Bij de Heblad tafeltennistafels kunt u kiezen uit diverse kleuren zoals blauw, groen of naturel beton. Fijn om te weten: alle kleuren worden aangebracht met een specifieke weerbestendige lak waardoor de tafel bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Vragen over de ronde pingpongtafel?

De betere balverdeling, verbeterde reactietijd en variatie in speelstijlen maken de ronde pingpongtafel een aantrekkelijke keuze voor tafeltennisspelers. Ook kan het kopen van een tafeltennistafel zorgen voor een unieke ervaring, vooral als u een nieuwe uitdaging wilt!

Heeft u hier nog vragen over of bent u toch niet helemaal overtuigd van een ronde tafeltennistafel? Neem dan contact op met onze klantenservice! Voor een snel antwoord kunt u ons bellen, maar heeft u liever alles op papier? Dan kunt u ons gerust mailen of maak gebruik van de chatfunctie. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zullen u graag te woord staan. Ze hebben uitgebreide kennis van al onze tafeltennistafels en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze.